Kun Bitcoin ylittää 64 000 dollarin tason, voimmeko odottaa kryptovaluutan elpymistä? – Digital Transformation News

On March 4, 2024 (1.10 pm, Indian Standard Time), BTC was still trading close to the ,000 level

Näyttää siltä, ​​​​että Bitcoinin (BTC) ”bonanza”-kausi ei osoita pysähtymisen merkkejä. 4. huhtikuuta 2024 BTC ylitti 64 000 dollarin tason, mikä osoitti lähes 186 %:n hinnannousun edellisenä vuonna. Ymmärrettyjen tietojen mukaan kryptovaluutta ylitti hintarajan toisen kerran viikossa, sen jälkeen, kun se tallennettiin viimeksi 28. helmikuuta 2024. ”Luulen, että BTC on voittanut 62 000 dollarin tason psykologisen vastuksen. Huolimatta viitteistä dollariindeksin vahvistumisesta, BTC/USD:n tekniset indikaattorit viittaavat positiivisiin näkymiin. ETF:n lanseerauksen positiiviset vaikutukset, jotka ovat vuonna 2023 nousussa olleet institutionaaliset sijoitukset, sekä tuleva puolittumis, jonka odotetaan vaikuttavan kysynnän ja tarjonnan suhteeseen BTC:n hinnan hyväksi, ovat kaikki näyttäneet alkaneen lisätä markkinoiden vauhtia. ”, kryptovaluuttapörssin WazirX:n varapresidentti Rajagopal Menon kertoi FE TransformX:lle.

Uskotaan, että tämä BTC-hinnan nousu johtuu BTC-pörssissä noteerattujen spot-rahastojen (ETF) kaupankäynnin kasvusta sekä BTC Halving -tapahtuman ennakoinnista. Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivan finanssiteknologiayrityksen Finderin tekemä kysely mainitsi BTC:n hinta-odotusten nousevan BTC Halving -tapahtuman päättymisen jälkeen, joka on määrä tapahtua huhtikuussa 2024. Näennäisesti noin 47 % Finder-tutkimukseen osallistuneista sanoi, että noin puoli vuotta puolittumistapahtuman jälkeen BTC saavuttaa uuden ennätyksen. Tutkimuksen oivallukset osoittivat myös, että vuonna 2024 BTC:n pitäisi saavuttaa 88 000 dollarin taso ennen kuin se vakiinnuttaisi lähelle 77 000 dollarin tasoa sen loppuun mennessä. Markkinaraporttien mukaan vuonna 2024 kryptovaluutta voi saavuttaa jopa 200 000 dollarin rajan. Raportin perusteella Kadan Stadelmann, CTO, Komodo, blockchain-alusta, korosti paineita BTC-hinnan ympärillä puolittumistapahtuman vuoksi sekä institutionaalisten toimijoiden osallistumisen BTC-kysyntään.

”Kiipeämällä 64 000 dollarin kynnyksen yli, uskon, että BTC:n liikerata korostaa luottamusta lohkoketjun potentiaaliin ja vahvistaa sen asemaa hajautetun talouden tukikohtana. Tämän virstanpylvään tarkoituksena ei ole vain heijastaa sijoittajien luottamusta, vaan se myös ennakoi muutosta maailmanlaajuisessa rahoitusparadigmassa, mikä korostaa digitaalisten varojen merkitystä ja kestävyyttä. Kun tarkkailemme tätä historiallista nousua, se aikoo toimia muistutuksena kryptovaluutta-alan jatkuvasta kehityksestä ja sen vaikutuksista perinteisiin rahoitusjärjestelmiin, Sumit Ghosh, Chingari, Web3.0:n perustaja ja toimitusjohtaja. suoratoistosovellus, korosti.

Kirjoitushetkellä, 4. maaliskuuta 2024 (13.10 Intian normaaliaikaa), BTC:n kauppa käy edelleen lähellä 64 000 dollarin tasoa, ja sen markkina-arvo oli noin 1,26 biljoonaa dollaria ja 24 tunnin kaupankäyntivolyymi 34,74 miljardia dollaria. kuten CoinMarketCap, kryptohintaseurantasivusto. BTC:n analyytikko Will Woo ennusti X:n, entisen Twitterin, virallisessa blogikirjoituksessa BTC:n ylittävän 125 000 dollarin tason ennen vuoden 2025 loppua. Woo totesi myös, että 125 000 dollarin taso voitaisiin saavuttaa, jos BlackRockilla, jolla on 9,1 biljoonan dollarin kokonaisarvo. omaisuuserät, ja Fidelity, jolla on 4,2 biljoonan dollarin kokonaisvarallisuutta, määrittelee kolme prosenttia asiakkaidensa salkuista BTC:lle. Jatkossa kryptovaluuttatietosivuston CoinCodexin ennusteet ovat täsmentäneet, että vuonna 2025 BTC voisi saavuttaa noin 144 prosentin nousun 156 225 dollarin ylemmän hintatavoitteen takana. Vuodelle 2030 BTC voi nousta lähes 381 prosenttia yli 308 078 dollarin hintatavoitteen. ”Uskon, että BTC:n nousu yli 64 000 dollaria ei merkitse vain virstanpylvästä, vaan osoitus kryptoavaruuden kestävyydestä ja sopeutumiskyvystä. Tämän saavutuksen tavoitteena on korostaa BTC:n tunnustamista omaisuusluokkana ja hajautetun taloudellisen kehityksen ennustajana. BTC:n liikerata aikoo heijastaa kollektiivista sitoutumista innovaatioon ja globaalia siirtymistä kohti hajautettuja järjestelmiä”, 5iren, viidennen sukupolven lohkoketjuekosysteemin, toimitusjohtaja Pratik Gauri totesi.

Samankaltaiset artikkelit