Shriram General Insurancen nettotulos hyppäsi 51 prosenttia 117 miljoonaan rupiaan kolmannella vuosineljänneksellä – Banking & Finance News

Shriram General Insurance Q3, Shriram General Insurance, premium income, market gains, top news, business news, latest news,

Shriram General Insurance raportoi nettovoiton 51 prosentin kasvusta 117 miljoonaan rupiaan joulukuun neljänneksellä korkeampien maksutulojen, markkinavoittojen ja paremman korvausten hallinnan ansiosta.

Yhtiö sanoi, että sen maksutulo kasvoi 41 prosenttia vuosineljänneksen aikana, mikä johti 42 prosenttia nousseen autoliiketoimintaan, 57 prosentin ylittäneeseen tapaturmaliiketoimintaan ja palovakuutuksen kasvuun 14 prosenttia jakson bruttomaksutulon mukaan. 850 miljoonaan rupiaan.

Jaipurissa toimiva Shriram-konserniin kuuluva yhtiö teki katsauskaudella 10 prosenttia enemmän vakuutuksia ja lisäsi 1 681 086 uutta asiakasta. Yhtiö sanoi, että se on ratkaissut 47 006 vaatimusta meneillään olevan verotuksen kolmannella neljänneksellä verrattuna 38 937:een vuotta aiemmin.

Moottoriajoneuvojen palkkio kasvoi 779 miljoonaan rupiaan, mikä oli 42 prosenttia korkeampi kuin 549 miljoonaa rupiaa, henkilökohtaisten tapaturmien segmentti nousi 57 prosenttia 21 miljoonasta 33 miljoonaan rupiaan, paloliiketoiminta nousi 14 prosenttia 24 miljoonaan rupiaan ja suunnittelupalkkio nousi 5 miljoonaan ruplaan 4 miljoonasta.

Yhtiön toimitusjohtaja Anil Aggarwal sanoi, että yhtiön keskittyminen bruttomaksutulon kasvattamiseen on tuottanut tulosta. Yhtiö odottaa ei-moottoriliiketoiminnan kasvavan tänä vuonna 37 prosenttia ja pyrkii saamaan sen 30 prosenttia ensi vuonna.

Shriram Groupin ja afrikkalaisen Sanlam Groupin yhdessä omistama vakuutusyhtiö kertoi, että 83 prosenttia sen kaikista vakuutuksista myytiin digitaalisesti. Yhtiö sanoi, että sen nykyinen 3 885 työntekijän määrä kasvaa 700:lla seuraavan tilikauden aikana.

Samankaltaiset artikkelit