Markkinat nousevat BJP:n voitosta ja Fedistä; nousevat näkymät M&MFinille ja Brigadelle – CaFE Invest News

Technical outlook

Markkinat nousivat viime viikolla BJP:n ratkaisevan voiton ansiosta kolmen keskeisen osavaltion eduskuntavaaleissa. Tällä viikolla, lyhyen konsolidoinnin jälkeen, Nifty on noussut korkeammalle sulkeakseen uuden elinkaaren huippunsa Dovish Fedin takana.

Tekniset indikaattorit antavat edelleen positiivisia signaaleja, kun Nifty käy mukavasti kauppaa 20 päivän ja 50 päivän SMA:n yläpuolella. Ja liikemäärälukemat, kuten 14 viikon suhteellinen voimaindeksi, ovat myös nousevassa tilassa, eikä niitä ole yliostettu. Tämä viittaa siihen, että tulevissa istunnoissa on potentiaalia enemmän. Tärkeät tuet, joita on nyt katsottava kääntymisen suhteen, ovat viime aikojen alimmillaan 20 769.

Alla olevat valinnat ovat seuraavat 15-26 kaupankäyntiistuntoa

Ostan Mahindra & Mahindra Financial

M&MFin ​​on korjannut heinäkuun 2023 keskikorkeudesta 347 ja löytänyt tuen 237:n tasolle marraskuussa 2023, mikä myös osuu aikaisempien keskihuippujen kanssa, mikä osoittaa, että polariteettiperiaatteen muutos toimii, kun aiemmat vastukset toimivat nyt tukina. .

Osake on sittemmin elpynyt takaisin ja irtautunut äskettäisestä kaupankäyntialueestaan ​​tällä viikolla keskimääräistä korkeampien volyymien takana. Tämä lupaa hyvää nousutrendin jatkumiselle.

Myös tekniset indikaattorit antavat positiivisia signaaleja. Osakkeella käydään tällä hetkellä kauppaa 20 päivän ja 50 päivän SMA:n yläpuolella. Päivittäiset vauhtiindikaattorit, kuten 14 päivän suhteellinen voimaindeksi, ovat myös nousevassa tilassa, eikä niitä ole yliostettu, mikä viittaa siihen, että mahdollisuuksia on enemmän.

Koska keskitason tekninen asetus näyttää liian positiiviselta, uskomme, että osakkeella on potentiaalia nousta korkeammalle tulevina viikkoina, ja siksi suosittelemme ostoa. Lähtötasomme ovat 289 ja 293 välillä. CMP on 291. Stop loss on 267 ja nousutavoitteet 340.

Ostamani prikaatiyritykset

Brigade on hyvässä nousutrendissä sen jälkeen, kun se oli äskettäin 565:ssä syyskuussa 2023. Tällä viikolla osake on toipunut 20 päivän SMA:sta keskimääräistä suuremman volyymin taustalla ja palannut nousutrendiinsä. Osakkeella käydään kauppaa myös 50 päivän SMA:n yläpuolella, ja liikemäärälukemat, kuten 14 päivän suhteellinen voimaindeksi, ovat nousevassa tilassa eikä niitä ole yliostettu.

Koska tekninen keskiasenne näyttää positiiviselta, uskomme, että osakkeella on potentiaalia nousta korkeammalle tulevina viikkoina, ja siksi suosittelemme ostoa 852-856-tasojen välillä. CMP on 854.0. Stop loss on 793, kun taas tavoite on 930.

Samankaltaiset artikkelit