Tamilnad Mercantile Bank sanoo, että uuden toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan etsiminen on käynnissä – Banking & Finance News

banking

Tamilnad Mercantile Bank (TMB) sanoi, että se on käynnistänyt prosessin MD & toimitusjohtajan virkaan ehdokkaan tunnistamiseksi ja arvioi Reserve Bank of Indda (RBI) etsinnässä tähän mennessä saavutetusta edistyksestä ennen lokakuun 31. päivää. S Krishnan on jätti eroavansa toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävästä 28. syyskuuta, viikko sen jälkeen, kun Chennai-taksinkuljettajalle hyvitettiin virheellisesti 9 000 miljoonaa rupiaa hänen TMB-tililleen.

Ilmoitettuaan, että MD on eronnut, TMB oli sitten ilmoittanut pörsseille, että vaikka hallitus on hyväksynyt eron, hän jatkaa ruorissa, kunnes RBI:ltä saatu opastus/neuvo on saatu.

Puhuessaan tiedotusvälineille 24. vuosineljänneksen tuloskehityksen julkistamisen jälkeen Krishnan sanoi perjantaina, että pankin on raportoitava toimintasuunnitelma uuden toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan suosittelemiseksi RBI:lle.鄭 etsintätoimikunta on perustettu ja se on kesken. Ennen 31. lokakuuta ilmoitamme RBI:lle, kun voimme päättää prosessin.

TMB on raportoinut nettovoittonsa 3,4 prosentin kasvun ja oli 274 biljoonaa 24:n vuoden toisella neljänneksellä verrattuna 262 biljoonaan Rs:iin edellisen tilikauden vastaavalla neljänneksellä. Kokonaistulot ovat parantuneet 1 365 miljoonaan ruplaan 1 141 miljoonasta.

TMB:n brutto-NPA oli 1,70 % ja pysyi edellisvuoden tasolla, kun taas netto-NPA nousi marginaalisesti 0,99 %:iin 0,86 %:sta.

Vuoden 24 tilinpäätösnäkymistä hän sanoi, että pankki on antanut 12-15 %:n liiketoiminnan kasvua. Olemme varmoja, että pystymme kunnioittamaan sitoumusta. Liiketoiminnan kasvu on normaalisti nopeampaa toisella vuosipuoliskolla. Nykyään se on noin 10 %, ja toivon, että saavutamme ohjeistuksen mukaisen kasvun, hän sanoi.

Pankin kokonaisliiketoiminta oli 85 092 miljoonaa ruplaa ja kasvuvauhti oli 9,07 %. Sen talletus- ja ennakkosalkku oli 47 314 ja 37 778 miljoonaa rupiaa. TMB:n nettovarallisuus on noussut 7 384 rupiaan 6 461 miljoonasta ja osakkeen kirjanpitoarvo on noussut 408 rupiasta 466 rupiaan.

Pankki on jatkanut panostusta ensisijaisten alojen, kuten maatalouden, pienten ja keskisuurten yritysten, koulutuksen ja asuntosektorin, ennakkomaksuihin, jotka muodostavat 75 prosenttia sen mukautetusta nettopankkiluotosta (ANBC), mikä ylittää lakisääteisen 40 prosentin vaatimuksen. Jotta nousevia MSME-markkinoita voitaisiin hyödyntää keskittyneesti, MSME-lainojen käsittelykeskukset on perustettu Bengalurussa, Hyderabadissa, Trichyssä ja Salemissa. Pankki oli avannut viisi konttoria vuoden 2024 toisella neljänneksellä.

Samankaltaiset artikkelit