Sulkemiskello: Markkinat sulkeutuvat korkeammalla! Nifty sulkeutui yli 21 900:n, PSU Banks pysyi suurimpana nousevina 15. helmikuuta – Market News

Share market closed higher on Feb 15

Vertailuosakeindeksit päättivät torstain kauppasession positiiviselle alueelle. NSE Nifty 50 päätyi 70,70 pisteen eli 0,32 prosentin nousuun 21 910,75:een, kun taas BSE Sensex päätyi 227,56 pisteeseen eli 0,32 prosenttiin 72 050,39:ään. Bank Nifty -indeksi nousi 310,60 pistettä eli 0,68 % ja asettui 46 218,90:een.

Laajemmat indeksit päätyivät positiiviselle alueelle Midcap- ja Largecap-osakkeiden noustessa. PSU Banks ja Energy -osakkeet menestyivät muita sektoriindeksejä paremmin, kun taas FMCG- ja Media-osakkeet laskivat.

Mahindra ja Mahindra, Power Grid Corp, BPCL, NTPC ja ONGC olivat NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia ovat Axis Bank, Apollo Hospitals, ITC, Britannia Industries ja Hindustan Unilever.

Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) sulki 1,36 %.

”Vertailuindeksit nousivat korkeammalle, mikä heijastelee globaaleilla markkinoilla vallitsevaa positiivista tunnelmaa. Euroalueen inflaation aleneminen yhdessä parantuneiden tulosten kanssa nosti sijoittajien mielialaa”, sanoi Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja Vinod Nair.

Nair sanoi myös, että laajapohjaisesta elpymisestä huolimatta markkinatoimijat ovat taipuvaisempia laadukkaisiin suuriin osakkeisiin vallitsevan arvostusvajeen vuoksi, mikä sai heidät olemaan varovaisia ​​pienten ja keskisuurten yhtiöiden suhteen.

Samankaltaiset artikkelit