Bharti Hexacom asettaa listautumisannin hintaluokkaan 542–570 rupiaa; Tässä on kaikki muut tiedot – IPO-uutiset

Bharti Hexacom IPO Price Band

Bharti Hexacom asettaa listautumisannin hintarajalle 542–570 rupiaa osakkeelta. Bharti Airtelin tytäryhtiön listautumisannin on määrä avata merkintä 3. huhtikuuta ja se päättyy 5. huhtikuuta. Listautumisanti on kokonaan tarjous 7,5 miljoonan osakkeen myynnistä, jonka arvo on 4 275 miljoonaa rupiaa ja jonka Telecommunications Consultants India purkaa.

Bharti Hexacom tarjoaa kiinteän verkon puhelin- ja laajakaistapalveluita Rajasthanissa ja Koillisosassa – Arunachal Pradeshissa, Manipurissa, Meghalayassa, Mizoramissa, Nagalandissa ja Tripurassa.

Harmailla markkinoilla yhtiön osakkeet vaihtoivat omistajaa 35 rupiaa emissiohintaan nähden. Harmaat markkinat ovat epäviralliset markkinat, joilla osakkeilla käydään kauppaa laittomasti. Markkinaosapuolet seuraavat harmaita markkinoita saadakseen vihjeitä osakkeista.

SBI Capital Markets, Axis Capital, Bob Capital Markets, ICICI Securities ja Iifl Securities toimivat liikkeellelaskennan pääjohtajina, kun taas Kfin Technologies rekisterinpitäjänä.

Yhtiön osakkeiden odotetaan saapuvan Dalal Streetille 12. huhtikuuta. Jaon odotetaan valmistuvan 8. huhtikuuta ja palautusten alkavan 10. huhtikuuta.

Samankaltaiset artikkelit