Kotak yhdistää vaihtoehtoiset neuvontarahastot 18 miljardin dollarin yksikköön

kotak, rupee

Miljardööripankkiirin Uday Kotakin samanniminen ryhmä yhdistää vaihtoehtoiset rahasto- ja sijoitusneuvontaliiketoimintansa kokonaisuudeksi, jonka hallinnoinnissa on 18 miljardia dollaria, se sanoi torstaina.

Kotak Alternate Asset Managers (KAAM) -nimiselle yksikölle tulee 8,9 miljardia dollaria vaihtoehtoisia sijoitusrahastoja ja neuvontaliiketoimintaa 9,1 miljardin dollarin hallinnoimana.

”Tämä tekee meistä telakan verran suurimman omaisuudenhoitajan Intiassa”, sanoi vasta perustetun kokonaisuuden toimitusjohtaja Srini Sriniwasan.

Yhtiö ei aio hankkia ulkopuolisia varoja, koska sillä on riittävästi pääomaa, mutta näkee kasvumahdollisuuksia sekä vaihtoehtoisissa sijoitus- että neuvontaliiketoiminnoissa, Sriniwasan sanoi.

”Tarjouksemme ydin on omaisuuden valinta, varojen allokointi ja omaisuudenhoito. Tämän kuvastamiseksi olemme nimenneet sen uudelleen Kotak Alternate Asset Manageriksi. Asiakkaamme, sekä kotimaiset että kansainväliset, haluavat ylivoimaista sijoitustietoa ja toteutusta. Nimenmuutos heijastaa strategiaamme valjastaa 1,47 biljoonan pääoman yhdistetty voima ja ohjata se Intian parhaisiin mahdollisuuksiin…”, hän lisäsi.

KAAMilla on tällä hetkellä suurimmat kiinteistöalan sijoitusrahastonsa 3,4 miljardin dollarin varoilla. Seuraavaksi tulevat erikoistilannerahastot, jotka omistavat yhteensä 2,6 miljardia dollaria ja sijoittavat stressaantuneisiin yrityksiin.

Sillä on myös 100 miljoonan dollarin yksityinen luottorahasto, segmentti, jossa paikallinen ja globaali kilpailu kuumenee.

”Intian kypsyessä investointiylijäämät kasvavat”, Sriniwasan sanoi. Tulee uusia mahdollisuuksia.” Hän lisäsi, että yhtiö voi harkita rahastojen käynnistämistä sellaisille segmenteille kuin logistiikka, varastointi ja ”pysyvät pääomavälineet”, kuten kiinteistösijoitusrahastot.

Neuvontaliiketoiminta puolestaan ​​hyödyntää Intian kasvavaa varakasta sijoittajakuntaa, joka etsii sijoitusvaihtoehtoja perinteisten lisäksi, sanoi Lakshmi Iyer, yhtiön sijoitus- ja strategiajohtaja. ”Yhä useammat sijoittajat hakeutuvat neuvoa-antavaan varallisuuden hallintaan perinteisen hallintatavan sijaan”, hän sanoi. ”Tässä me yrityksenä näemme merkittävän mahdollisuuden.”

(Reutersin syötteillä)

Samankaltaiset artikkelit