AU SFB suunnittelee 25 prosentin kasvua ennakkomaksuissa kolmessa vuodessa – Banking & Finance News

The bank reported a 12% decline in net profit to `370.73 crore in Q4, from `424.6 crore a year ago

AU Small Finance Bank (AU SFB) suunnittelee kasvattavansa ennakot 25 %:n vuosittaisella kasvuvauhdilla seuraavien kolmen vuoden aikana. ”Kasvumme tulee olemaan aiempia vuosia hitaampaa, koska fuusio on muuttanut perustaamme. Jopa 25 %:n CAGR:llä pystymme kaksinkertaistamaan taseemme kolmessa vuodessa”, MD ja toimitusjohtaja Sanjay Agarwal kertoi FE:lle. Jaipurissa pääkonttorissa sijaitseva pankki, joka sai SFB-lisenssin vuonna 2017, on kasvattanut ennakkomaksujaan yli 30 %. vuosittain ennen sulautumista. Nyt johto tyytyy suhteellisen hitaampaan kasvuun. ”Tavoittelemme vastuullista ja kestävää kasvua, sillä asiakaskuntamme on ylittänyt miljoonan rajan ja talletuskanta on noin 87 000 rupiaa. Asiakkaiden odotukset pankista ovat siis kasvaneet, hän lisäsi.

Ensimmäiset 10 vuotta ovat ratkaisevia mille tahansa uudelle rahoitusorganisaatiolle, koska virheiden mahdollisuus on suuri ensimmäisten toimintavuosien aikana, hän sanoi. SFB:n bruttoennakot kasvoivat 25 prosenttia vuotta aiemmasta 73 999 rupjoonaan 31. maaliskuuta ja talletukset olivat Rs. 87 182 crore, kasvua 26%. Fuusiossa Fincare SFB:n kanssa Agarwal odottaa molempien yksiköiden integraation valmistuvan 9-12 kuukaudessa. ”Odotamme molempien kokonaisuuksien integraation valmistuvan seuraavan 9-12 kuukauden aikana. Kaikki konttorimme on nimetty uudelleen AU SFB:ksi”, hän lisäsi. Yhdistyminen, joka astuu voimaan 1. huhtikuuta, on merkittävä virstanpylväs pankkisektorilla. Se luo kokonaisuuden, jonka yhteenlaskettu asiakaskunta on yli 10 miljoonaa, yli 46 000 työntekijää ja yli 2 400 fyysisen kontaktipisteen verkosto, jonka taseen koko on 1 ruplaa. 25 biljoonaa.

Pankki raportoi nettovoiton 12 prosentin laskun 370,73 miljardiin rupiaan neljännellä vuosineljänneksellä, kun se vuosi sitten oli 424,6 miljardia. Korkokate kasvoi 10 % vuotta aiemmasta 1 337 rupjoonaan, kun taas muut tuotot nousivat 66,8 % 555,6 rupjoonaan. Varaukset kasvoivat yli kolme kertaa 224 % vuotta aiemmasta 132,5 miljoonaan rupiaan. Maksutulojen lisäämiseksi AU SFB lanseerasi tiistaina joukon tuotteita, mukaan lukien Rupay-luottokortti- ja pankkiautomaattivakuutukset. Tarjolla on kaksi innovatiivista luottokorttia: AU SPONT Rupay Credit Card ja Secured Credit Card-NOMO, jotka on kehitetty NPCI:n ja VISA:n yhteydessä. NOMO-luottokortti merkitsee AU SFB:n debyyttiä suojatuissa luottokorteissa, joiden takuuna on kiinteä talletus.

Samankaltaiset artikkelit