Mikä muuttuu Paytm-sovelluksessa 15. maaliskuuta jälkeen: Lompakot, FasTag, korttiautomaatit, UPI ja muut vastaukset kysymyksiin – Pankki- ja rahoitusuutiset

Paytm, Paytm Payments Banks, banking system, UPI, QR codes, Paytm wallet, FASTag

Intian keskuspankin Paytm Payments Bankille asettaman määräajan päättyessä tänään, digitaalinen maksuyritys Paytm on vakuuttanut käyttäjille ja kauppiaille, että sen mobiilisovellus jatkaa toimintaansa maaliskuun 15. päivän jälkeen. Se sanoi, että yritys on sitoutunut tarjoamaan käyttäjilleen ja kauppiaille ”saumaton maksukokemus”. Keskellä käyttäjien hämmennystä ja kiihkoa siitä, mikä toimii ja mikä ei, Paytm on julkaissut päivitetyn asiakirjan, jossa käsitellään 14 UKK:ta.

Samaan aikaan aiemmin torstaina Paytmin emoyhtiö One97 Communications Limited (OCL) ilmoitti, että National Payments Corporation of India (NPCI) on myöntänyt yritykselle luvan osallistua UPI:hen kolmannen osapuolen sovellusten tarjoajana (TPAP) usean pankin malli. ”Neljä pankkia (Axis Bank, HDFC Bank, State Bank of India, YES Bank) toimivat PSP-pankeina (Payment System Provider) OCL:lle. YES Bank toimii myös OCL:n olemassa olevien ja uusien UPI-kauppiaiden acquiring acquiring pankkina. Paytm-kahva ohjataan YES-pankkiin. Tämä antaa olemassa oleville käyttäjille ja kauppiaille mahdollisuuden jatkaa UPI-tapahtumien ja AutoPay-valtuuksien suorittamista saumattomalla ja keskeytyksettä”, se sanoi viranomaisilmoituksessa.

OCL:tä on kehotettu suorittamaan kaikkien olemassa olevien kahvojen ja valtuuksien siirto uusiin PSP-pankkeihin aikaisintaan tarvittaessa.

Tässä on luettelo usein kysytyistä kysymyksistä, joihin Paytm ja Paytm Payments Bank ovat vastanneet:

Intian keskuspankki (RBI) on antanut ohjeen, joka rajoittaa Paytm Payments -pankkitiliä/ -lompakkoa ottamasta vastaan ​​uusia talletuksia tai sallimasta luottotapahtumia 15. maaliskuuta 2024 jälkeen. Huomaa, että et voi tallettaa tai lisätä rahaa Paytm-maksuihisi. Pankkitili/lompakko 15. maaliskuuta 2024 jälkeen. Rahan nostamista nykyisestä saldostasi ei kuitenkaan ole rajoitettu edes 15. maaliskuuta 2024 jälkeen. Direktiivi ei vaikuta tilin tai lompakon olemassa oleviin saldoihin ja rahasi ovat turvassa tililläsi. Pankki.

Voit jatkaa varojen käyttöä, nostamista tai siirtämistä tililtäsi tilisi käytettävissä olevaan saldoon asti. Vastaavasti voit jatkaa pankkikorttisi käyttöä varojen nostamiseen tai siirtämiseen tilisi käytettävissä olevaan saldoon asti. Direktiivi ei vaikuta tilisi olemassa oleviin saldoihin ja rahasi ovat turvassa pankissasi.

Reserve Bank of India (RBI) on antanut direktiivin, joka kieltää Paytm Payments Bankia vastaanottamasta uusia talletuksia tai helpottamasta luottotapahtumia 15. maaliskuuta 2024 jälkeen. Korot, käteispalautukset, kumppanipankkien sweep-in tai palautukset ovat kuitenkin sallittuja. .

Voit jatkaa varojen käyttöä, nostamista tai siirtämistä tililtäsi tilisi käytettävissä olevaan saldoon asti. Direktiivi ei vaikuta tilisi olemassa oleviin saldoihin ja rahasi ovat turvassa pankissasi. Suosittelemme, että teet vaihtoehtoisia järjestelyjä toisen pankin kanssa ennen 15.3.2024 sujuvan siirtymisen varmistamiseksi ja mahdollisten haittojen välttämiseksi.

Joo. Hyvitykset ovat sallittuja Walletista /Säästö-/käyttötileistä tehdyistä tapahtumista, käteispalautukset, kumppanipankkien sweep-in tai korot ovat sallittuja Paytm Payments -pankkitilillesi myös 15.3.2024 jälkeen.

Intian keskuspankki (RBI) on antanut ohjeen Paytm Payments Bankille. Mihin tahansa muuhun kuin Paytm Payments Bankiin rekisteröidyt EMI:t voivat jatkaa.

Reserve Bank of India (RBI) on antanut direktiivin, joka rajoittaa Paytm Payments Bank Walletia hyväksymästä uusia talletuksia tai sallimasta luottotapahtumia 15. maaliskuuta 2024 jälkeen. Voit kuitenkin jatkaa käyttöä, nostaa tai siirtää pankkitilille saldoon asti. saatavilla lompakosta. Vähimmäismäärää KYC-lompakoita voi kuitenkin käyttää vain kauppiasmaksuihin. Direktiivi ei vaikuta olemassa oleviin saldoihisi Walletissa ja rahasi ovat turvassa pankissasi.

Reserve Bank of India (RBI) on antanut direktiivin, joka rajoittaa Paytm Payments Bankia ottamasta vastaan ​​uusia talletuksia tai sallimasta luottotapahtumia 15. maaliskuuta 2024 jälkeen. Voit kuitenkin jatkaa FASTag-tunnustasi maksamiseen käytössä olevilla tietulli- ja pysäköintikauppiailla enintään lompakkosi käytettävissä oleva saldo. Lisäksi Paytm Payments Bankin FASTag-tunnisteissa ei sallita lisärahoitusta tai lisäyksiä 15. maaliskuuta 2024 jälkeen. On suositeltavaa, että hankit uuden FASTag-tunnisteen, jonka toinen pankki on myöntänyt ennen 15. maaliskuuta 2024, välttääksesi haitat. Direktiivi ei vaikuta olemassa oleviin saldoihisi ja rahasi ovat turvassa pankissamme.

Reserve Bank of India (RBI) on antanut direktiivin, joka rajoittaa Paytm Payments Bankia ottamasta vastaan ​​uusia talletuksia tai sallimasta luottotapahtumia 15. maaliskuuta 2024 jälkeen. Näin ollen et voi täydentää tai ladata Paytm Payments Bankin myöntämää FASTag-tunnustasi. . Voit hankkia toisen pankin myöntämän uuden FASTag-tunnuksen ennen 15.3.2024 varmistaaksesi sujuvan siirtymisen ja välttääksesi haitat.

Luottosaldon siirtoominaisuus ei ole käytettävissä FASTag-tuotteessa. Siksi sinun on suljettava vanha Paytm Payments Bankin myöntämä FASTag ja pyydettävä mahdollisia palautuksia ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Joo. Jos kuittisi ja varojen siirtosi on liitetty johonkin muuhun pankkitiliin kuin Paytm Payments Bankiin, voit jatkaa tämän järjestelyn käyttöä myös 15.3.2024 jälkeen.

Reserve Bank of India (RBI) on antanut direktiivin, joka rajoittaa Paytm Payments -pankkitiliä/lompakkoa ottamasta vastaan ​​uusia talletuksia tai sallimasta luottotapahtumia 15.3.2024 jälkeen, lukuun ottamatta palautuksia, käteispalautuksia, kumppanipankkien pyyhkäisyä tai korkoja. Tästä syystä voit muuttaa pankkitilisi tietoja (jolla vastaanotat maksuja) ennen 15.3.2024 Paytm for Business -mobiilisovelluksen kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, välttääksesi haittoja tai häiriöitä.

Samankaltaiset artikkelit