Etelä-Korean varoitus Yhdysvaltain Bitcoin ETF:istä osuu osakkeisiin – Digital Transformation News

Consumer safeguards have been in focus since the more than billion implosion of Do Kwon tokens

Etelä-Korea yritti tukahduttaa mahdollisen spekulatiivisen käteistulvan, joka oli matkalla Yhdysvaltoihin etsimään Bitcoin-pörssissä noteerattuja rahastoja. Financial Services Commission, maan arvopaperisääntelyviranomainen, sanoi torstaina, että tällaisten ETF:ien välittäminen voi rikkoa hallituksen nykyistä kantaa virtuaaliomaisuuteen ja sen pääomamarkkinalakia. Wizit Co. putosi peräti 13 % ja muut krypto-osakkeet romahtivat perjantain alussa.

Tämä on yksi ensimmäisistä suuren sääntelyviranomaisen varovaisista vastauksista sen jälkeen, kun Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea sytytti noin tusinaa ETF:ää hallussaan Bitcoinia aiemmin tällä viikolla. Eteläkorealaiset ovat kuuluisia kryptovarojen omaksumisesta, ja viime vuonna hyväksyttiin digitaalisten omaisuuserien laki, joka vahvistaa sijoittajansuojaa. Kuluttajansuojat ovat olleet huomion kohteena Do Kwonin luomien tokenien yli 40 miljardin dollarin romahtamisen jälkeen. FSC ilmoitti aikovansa tarkistaa digitaalisten omaisuuserien sääntöjä edelleen, kun ulkomaiset säännökset muuttuvat.

Erä yhdysvaltalaisia ​​spot-bitcoin-ETF-rahastoja – mukaan lukien sijoitusvoimayhtiöiden BlackRock Inc:n ja Fidelity Investmentsin tarjoukset – sai vahvan alun, kun noin 4,6 miljardin dollarin osakkeet vaihtoivat omistajaa kiihkeässä Wall Streetin debyyttitorstaina. Alan kannattajat näkevät ETF:t äärimmäisenä ponnahduslautana jokapäiväisten sijoittajien laajemmalle valtavirran käyttöönotolle ja lisähyötyjen katalysaattorina.

Samankaltaiset artikkelit