Crypto Exchange Binance, toimitusjohtaja Zhao pyytää tuomioistuinta hylkäämään SEC-puku

It’s believed that Binance has seen a number of executive exits

Binance Holdings Ltd. ja toimitusjohtaja Changpeng “CZ” Zhao jättivät torstaina oikeuteen asiakirjat, joissa he vaativat, että Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea hylkäsi kanteen heitä vastaan.

Binance ja Zhao väittivät 60-sivuisessa vetoomuksessa, että virasto ylitti toimivaltansa haastaessaan heidät oikeuteen. SEC väitti useista syytöksistä, mukaan lukien asiakkaiden varojen väärinkäytöstä, sijoittajien ja sääntelyviranomaisten harhaanjohtamisesta sekä arvopaperisääntöjen rikkomisesta. Kehottaessaan hylkäämään kanteen Binance ja Zhao syyttivät sääntelijää yrittäessään määrätä rangaistuksia takautuvasti, ennen kuin se antoi mitään julkista ohjeistusta kryptovaluutoista.

”Yrittäessään vaatia salausalan sääntelyvaltaa SEC vääristää arvopaperilakien tekstiä”, syytettyjen asianajajat kirjoittivat vetoomuksessa. Erillisessä 56-sivuisessa asiakirjassa Binance.US, muodollisesti BAM Trading Services Inc., vaati myös sitä vastaan ​​esitettyjen syytteiden hylkäämistä. SEC:n tiedottaja ei heti vastannut kommenttipyyntöön normaalin aukioloajan ulkopuolella.

SEC nosti syytteet Binancea, Binance.US:ta ja Zhaoa vastaan ​​kesäkuussa. Kaikki ovat julkisesti kiistäneet syytökset. Tapaus seurasi Yhdysvaltain johdannaisvalvontajärjestön maaliskuussa nostamaa oikeusjuttua, jonka mukaan Binance ja Zhao rikkoivat rutiininomaisesti sen sääntöjä. Binancen ja Binance.US:n markkinaosuudet ovat romahtaneet seuraavien kuukausien aikana, mikä johtuu osittain lainsäädännöstä. Binance.US:n toimitusjohtaja jätti yhtiön aiemmin tässä kuussa, mikä osui samaan aikaan kun noin kolmasosa alustan työvoimasta irtisanottiin.

Samankaltaiset artikkelit