ERC-404-tunnukset kasvattamaan suosiota – Digital Transformation News

A spot Bitcoin ETF helps tracks the current market price of Bitcoin

Cointelegraphin mukaan ERC-404, uusi Ethereum-tunnusstandardi, joka on valloittanut lohkoketjusektorin. Uskotaan, että ERC-404 sekoittaa ERC-20-merkkien takana olevan teknologian ERC-721:n tekniikkaan, jota käytetään nonfungible tokenien (NFT:iden) luomiseen.

ERC-404:n odotetaan luoneen aiemmin tänä vuonna pseudonyymeillä kehittäjillä, jotka tunnetaan vain nimellä ”ctrl” ja ”Acme” Pandora-nimisen projektin puitteissa. Sen jälkeen Pandora ERC-404 -rahakkeet ovat tuottaneet 530% ja tällä hetkellä käydään kauppaa 23 484 dollarilla 235 miljoonan dollarin markkinapääoman kanssa. Etenemissuunnitelmansa seuraavissa vaiheissa kehittäjät aikovat alentaa protokollakaasumaksuja 28–50%, lisäsi Cointelegraph.

”Negatiivinen palaute keskittyy siihen, että (ERC-404) ei noudata standardeja ERC-menettelyjä, joten se ei teknisesti ole ERC-tunnus. Vaikka tässä on paljon jännitystä, on epävarmaa, mitä tämä ERC-404 voi tehdä Ethereumille”, Miguel Prada, yksi perustajista ja teknologiajohtaja, Diva StakinG, selitti.

Lisäksi Bitget Researchin pääanalyytikko Ryan Lee mainitsi, että useimpien ERC-404-tokenien arvo on noussut nopeasti luomisen jälkeen. Hänen uskotaan varoittavan, että tie laajaan adoptioon voi olla vaikea, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit