Paytm Payments Bankin toinen järkytys, EPFO ​​rajoittaa tapahtumia – Tässä on mitä muutoksia käyttäjille – Pankki- ja talousuutisia

Paytm Crisis News, Paytm Payments Bank RBI, Patym News, RBI News, RBI bans Paytm, Paytm RBI News, Paytm's Vijay Shekhar Sharma, Paytm Stock, Paytm Shares down, fintech, Paytm Payment Bank, RBI Paytm Payments Bank, EPFO, EPFO news

Jälleen Paytmin järkytys, nyt Työntekijöiden huoltorahastojärjestö on määrännyt Paytm Payments Bankilta rajoituksia tapahtumalle. Reutersin raportin mukaan EPFO ​​on sanonut, että se ei jatka PPB-tilien kautta esitettyjä vaateita. Myös valtion sosiaaliturvarahasto on antanut tälle aikataulun. Kaikkia PPB-tilien kautta tehtyjä vaatimuksia 23. helmikuuta alkaen ei käsitellä. EPFO-virkailijat on määrätty olemaan hyväksymättä vaateita, jotka liittyvät Paytm Payments Bankin tileihin, Reutersin raportti lisäsi.

Paytm-kielto: Mitä muutoksia EPFO-käyttäjille nyt tapahtuu?

EPFO:n uusi kielto vaikuttaa suoraan oikea-aikaisiin nostoihin ja luottotapahtumiin niille käyttäjille, joiden pankkitilit kuuluvat Paytm Payments Bankiin.

Näiden rajoitusten seurauksena EPFO-tilaajien on nyt päivitettävä pankkitilitietonsa. Vasta pankkitilin tietojen päivittämisen jälkeen nämä käyttäjät voivat saada pääsyn EPFO-varoihin.

Kehitys tulee vuosi sen jälkeen, kun sosiaaliturvarahasto oli hyväksynyt kaikki maksut Airtel Payments Bankin ja Paytm Payments Bankin kautta.

Tämä direktiivi noudattaa Intian keskuspankin äskettäistä Paytm Payments Bankille antamaa ohjetta lopettaa uusien talletusten hyväksyminen tileilleen tai digitaalisiin lompakoihin maaliskuusta alkaen valvontaan liittyvien huolenaiheiden ja säännösten noudattamatta jättämisen vuoksi.

EPFO:lla on merkittävä, yli 216,89 miljardin dollarin suuruinen kokonaisuus, joka kattaa lähes 300 miljoonaa työntekijää, ja se oli aiemmin antanut Paytm Payments Bankille luvan maksaa korvauksia marraskuussa 2023. Lisäksi valtion ylläpitämä sosiaaliturvarahasto valvoo työntekijöiden eläkerahastoja.

Samankaltaiset artikkelit