Bitcoin joutuu todellisuustarkistukseen, jos ETF käynnistää ”Sell-the-News” -kipinän – Digital Transformation News

Chart patterns hint that the Bitcoin rally has become stretched

Bitcoin on lyönyt vetoa siitä, että ensimmäiset yhdysvaltalaiset pörssinoteeratut rahastot, jotka sijoittavat suoraan tokeniin, hyväksytään. Nyt on kysymys siitä, kannustaisiko tuotteiden todellinen vihreä valo voittoa tavoittelemaan.

Suurin digitaalinen omaisuus on noussut tällä viikolla 16 % ja ylitti kerran 35 000 dollarin rajan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2022. Sitä vastoin globaalit osakkeet kuivuvat kohonneiden Treasury-tuottojen ja syvenevän geopoliittisen synkkyyden vuoksi.

Digitaalisten resurssien fanit väittävät, että BlackRock Inc:n kaltaisten tahojen suunnittelemat spot-ETF:t edistävät Bitcoinin laajempaa käyttöönottoa. Mutta varovaisen Securities and Exchange Commissionin hyväksynnän ajoitus on edelleen epävarma. Valtavirran kysyntää ovat vahingoittaneet myös kryptopurkaukset, kuten FTX-pörssin konkurssi.

”Markkinat ovat hinnoitelleet Bitcoinin spot-ETF-hyväksynnän, ja odotan uutismyyntitapahtumaa, jos se hyväksytään”, sanoi Hayden Hughes, Alpha Impactin sosiaalisen kaupankäynnin alustan perustaja.

Alla olevat kaaviokuviot viittaavat siihen, että Bitcoin-ralli on venynyt, kun taas optiovedot osoittavat, että jotkut keinottelijat näkevät kiitotien 40 000 dollariin ennen tokenin pysähtymistä. Bitcoin – joka on yli kaksinkertaistunut tänä vuonna vuoden 2022 syvän kryptoreitin jälkeen – oli vakaasti 34 490 dollarissa torstaina klo 10.14 Lontoossa, kun taas pienemmät rahakkeet, kuten Ether, Avalanche ja Dogecoin, nousivat.

Fibonacci-suhteet – luonnossa esiintyvät mittasuhteet, joita käytetään myös markkinoiden kääntymisen tunnistamiseen – osoittavat, että vyöhyke, joka on hieman alle 36 000 dollaria, on haaste Bitcoinin pomppimiselle. Vyöhykettä rajaa 38,2 prosentin Fibonacci-jäljitys Bitcoinin yhden vuoden laskusta marraskuuhun 2022 asti.

Blockchain-neuvojan Venn Link Partnersin perustaja Cici Lu McCalman sanoi odottavansa lyhytaikaista myyntiä, jos yhdysvaltalaiset spot Bitcoin ETF:t hyväksytään, mutta lisäsi, että tuotteet olisivat ”nousevia” pitkällä aikavälillä.

Bitcoinin viikoittainen suhteellinen voimaindeksi, vauhtimittari, nousi 70:n tason yläpuolelle ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2021. Yli 70:n lukemaa pidetään ”yliostettuna”, mikä viittaa alentuneeseen todennäköisyyteen viimeaikaisten raivokkaiden rallien, kuten kahden erillisen 10 %:n toistumiseen. päivänsisäisiä hyppyjä.

”Viihkeä spekulaatio tulevasta ETF:n hyväksynnästä voi olla oire muista rakenteellisemmista nousutekijöistä, kuten edellisen vuoden alan ylilyöntien tasaisesta siivoamisesta ja uudesta inflaatiosuojauskertomuksesta makroympäristön vuoksi”, sanoi Caroline Mauron. Digitaalisten omaisuuserien johdannaisten likviditeetin tarjoajan OrBit Marketsin perustaja.

Deribitin, suurimman kryptooptiopörssin, johdannaistiedot osoittavat, että Bitcoinin nousevat vedot ovat keskittyneet merkittävästi ja saavuttavat 40 000 dollaria vuoden loppuun mennessä. Se tarkoittaisi 16 prosentin nousua nykyisestä tasosta.

JPMorgan Chase & Co:n strategit, mukaan lukien Nikolaos Panigirtzoglou, kirjoittivat huomautuksessaan, että he odottavat SEC:n hyväksyvän useita spot-bitcoin-ETF:itä tammikuun 10. päivään mennessä. ”Jokainen hylkääminen voi käynnistää oikeusjuttuja SEC:tä vastaan, mikä lisää virastolle oikeudellisia ongelmia”, he sanoivat.

Samankaltaiset artikkelit