Kryptosta tulee jälleen hulluksi koiran inspiroimien tokenien ja 45 000 dollarin Bitcoinin kanssa – Digital Transformation News

Reportedly, SOL and AVAX tokens are both up over 10% on Wednesday

Vaikka optimismi siitä, että Yhdysvaltain pörssirahastot saavat pian pitää Bitcoinia, on hallinnut kryptootsikoita suuren osan tänä vuonna, suurimmat voitot ovat tulleet viime aikoina memekoineista ja uusista ei-vaihtokelpoisista rahakkeista.

Niin kutsutut altcoinit, kuten Dogwifhat – kyllä, kuvassa hattua käyttävä koira – ovat kuumin asia sen jälkeen, kun viimeksi samanlaiset spekulatiiviset rahakkeet nousivat viime härkämarkkinoiden aikana yli kaksi vuotta sitten. Monet näistä rahakkeista hyppäävät yli 1 000 % muutamassa päivässä, samalla kun ne käyvät kauppaa sentin murto-osalla. ”Alt-season on palannut”, sanoi Teong Hng, kryptosijoitusyhtiö Satori Researchin toimitusjohtaja. ”Nykyinen tilanne huokuu samanlaisia ​​fiiliksiä kuin vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä.” Uudelleensyntymisen myötä niiden alustojen, joilla he käyvät kauppaa, kuten Solanan ja Avalanchen, merkit ovat myös nousseet arvossaan, mikä tekee niistä tämän vuoden suurimpien suurten tokenien saajien joukossa. SOL- ja AVAX-merkit ovat molemmat yli 10 % nousussa keskiviikkona.

Samaan aikaan Bitcoin käy kauppaa korkeimmalla hinnalla yli viikkoon, ja Securities and Exchange Commissionilla on 10. tammikuuta määräaika hylätä tai hyväksyä ETF:itä. Bitcoin nousi keskiviikkona peräti 4,2 % 44 294 dollariin. Tokenilla, joka vastaa noin puolta krypton 1,6 biljoonan dollarin markkina-arvosta, vaihdettiin viimeksi 45 000 dollarissa huhtikuussa 2021. ”Hyvän olon tekijää ruokkivat välitön BTC ETF:n hyväksyntä tammikuussa ja FTX:n vaatimus toipumisesta, jonka kauppa on nyt yli 50 senttiä dollariin”, Hng sanoi.

Konkurssiin menneen kryptopörssin FTX Groupin saatavien hinnat ovat nousseet jyrkästi sen lähestyessä miljardien dollarien palauttamista asiakkaille ja velkojille digitaalisen omaisuuden nousun tukemana. FTX-vaatimusten hinta on nyt 57–73 senttiä dollarista riippuen niiden koosta, konkurssivaatimuksia välittävän Cherokee Acquisitionin tietojen mukaan. Se on kasvanut 50 sentistä 53 senttiin lokakuun lopussa.

Samankaltaiset artikkelit