Jyoti CNC Automation näkee vahvan listauksen, käynnistää kaupan 12 %:lla – Market News

Jyoti CNC logo

Jyoti CNC Automationin osakkeet avautuivat 370 ruplaan kansallisessa pörssissä, mikä on lähes 12 prosentin preemio sen emissiohinnasta 331 ruplaa. Yrityksen osakkeet nousivat peräti 424,95 ruplaan, noin 444 rupiaan ylärajaan.

Yhtiön osakkeet käytiin ennen listautumista harmaalla markkinoilla ylikurssilla. Harmailla markkinoilla osakkeiden kauppahinta oli 369 ruplaa.

Yhtiön listautumisanti avattiin 9. tammikuuta hintaan 315–331 Rs/osake ja päättyi 11. tammikuuta. 1 000 miljoonan ruplan arvoinen kysymys oli täysin uusi.

Päteville institutionaalisille sijoittajille varattiin noin 75 % tarjouksesta. Kun taas 15 % varakkaille henkilöille ja 10 % yksityissijoittajille. Yhtiö varasi myös työntekijöille 5 miljoonan ruplan osakkeita.

Jyoti CNC Automation on yksi maailman johtavista metallinleikkaustietokoneiden numeeristen ohjauskoneiden valmistajista, jolla on kolmanneksi suurin markkinaosuus Intiassa, noin 10 % vuonna 23. Yrityksellä on monipuolinen valikoima CNC-koneita, jotka on rakennettu yli 2 vuosikymmenen ajan.

Taloudellisella tasolla yhtiö raportoi 929 miljoonan ruplan liikevaihdon 23. tilikaudella, mikä on 24 % enemmän kuin vastaavana aikana vuotta aiemmin.

”Vaikka Jyoti CNC:n vahva brändiläsnäolo ja vahva markkinaosuus ovat kiistattomia, taloudelliset huolet ja kova arvostus edellyttävät varovaista lähestymistapaa”, sanoi Shivani Nyati, Swastika Investmartin varallisuusjohtaja.

”Jyoti CNC:n listausdebyytti oli myönteinen, mutta huolien varjoon. Siksi suosittelemme sijoittajia kirjaamaan voittoa ja luopumaan positioistaan; Niiden, jotka kuitenkin haluavat pitää sen, tulisi pitää stop loss noin emissiohintaan, Nyati lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit