Terraform Labs hakee konkurssisuojaa Yhdysvalloissa – Digital Transformation News

Both cryptocurrencies lost an estimated $40 billion or more

Terraform Labs, vakaan kolikon TerraUSD:n takana oleva yritys, joka romahti ja järisytti kryptovaluuttamarkkinoita, haki luvun 11 konkurssia Yhdysvalloissa sunnuntaina jätettyjen oikeuspaperien mukaan. Singaporessa toimiva Terraform Labs listasi Delawaren konkurssituomioistuimelle varat ja velat 100–500 miljoonan dollarin välillä.

Äskettäin liittovaltion tuomari lykkäsi US Securities and Exchange Commissionin (SEC) oikeudenkäyntiä yhtiötä ja sen perustajaa Do Kwonia vastaan ​​väitetystä 40 miljardin dollarin kryptovaluuttapetoksesta. Kwon ja Terraform Labs katsottiin vastuullisiksi kahdesta kryptovaluutasta, joiden romahtaminen aiheutti turbulenssia kryptomarkkinoilla ympäri maailmaa vuonna 2022.

SEC:n siviilijuttu Terraformia ja Kwonia vastaan ​​liittyy TerraUSD:n romahtamiseen, ”stabiiliin kolikkoon”, joka on suunniteltu ylläpitämään 1 dollarin vakiohintaa, ja perinteisempään Token Lunaan, joka liittyy läheisesti TerraUSD:hen. Molemmat kryptovaluutat menettivät arviolta 40 miljardia dollaria tai enemmän, kun TerraUSD ei pystynyt pitämään 1 dollarin sidontaa toukokuussa 2022.

Samankaltaiset artikkelit