Päätöskello: Markkinat päätyvät korkeammalle; 30. marraskuuta nousi eniten Ultra Tech Cement, HDFC Life Insurance, Eicher Motors, kun taas pankki- ja metalliosakkeet ovat tärkeimpiä häviäjiä – Market News

Healthcare and Pharma stocks outperformed among the other sectoral indices while Banking , Metal and IT stocks shed.

Vertailuosakeindeksit päättivät torstain kauppasession positiiviselle alueelle. NSE Nifty 50 hyppäsi 36,55 pistettä eli 0,18 prosenttia ja päätyi 21 133,15:een, kun taas BSE Sensex hyppäsi 86,53 pistettä eli 0,13 prosenttia 66 988,44:ään. Bank Nifty -indeksi putoaa 84,70 pistettä eli 0,19 % ja on 44 481,75.

Laajemmat indeksit päätyivät positiiviseen alueeseen Smallcap- ja Midcap-osakkeiden noustessa. Terveydenhuollon ja lääketieteen osakkeet kehittyivät muita toimialaindeksejä paremmin, kun taas pankki-, metalli- ja IT-osakkeet laskivat.

Ultra Tech Cement, HDFC Life Insurance, Eicher Motors, Bharti Airtel ja Sun Pharma nousivat eniten NSE Nifty 50:ssä, kun taas jälkeen jääneet Adani Enterprises, IndusInd Bank, Adani Ports & SEZ, LTI Mindtree ja Reliance Industries.

Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) sulki 0,13 %.

”Markkinavaihto oli epävakaa kuukausittaisena erääntymispäivänä ja päättyi marginaalisesti vihreään. Tasaisen alun jälkeen Nifty värähteli kapealla alueella suurimman osan istunnosta ja asettui lopulta saman yläkaistan ympärille”, sanoi Ajit Mishra, teknisen tutkimuksen johtaja, Religare Broking Ltd.

Mishra sanoi myös, että sekalainen suuntaus alakohtaisella rintamalla ja johdannaispositioiden siirtyminen pitivät kauppiaat kiireisinä, ja kiinteistö- ja lääkepakkaukset saivat hyvän esityksen. Lisäksi markkinoiden leveys oli taipuvainen myös etenevällä puolella, kiitos keskisuurten ja pienten yhtiöiden laskurien paremman suorituskyvyn.

Samankaltaiset artikkelit