FSB tähtää krypton ja tekoälyn taloudelliseen vaikutukseen vuonna 2024 – Digital Transformation News

Crypto data platform Chainalysis says crypto-related activities in China have bounced

Cointelegraphin mukaan globaalia rahoitusjärjestelmää valvova järjestö Financial Stability Board (FSB) julkaisi suunnitelmansa vuodelle 2024. Vuoden 2024 FSB:n työohjelmaan odotetaan sisältyvän sen globaalin kryptoomaisuustoiminnan sääntelykehyksen täytäntöönpanon seuranta ja rahoitus digitaalisten innovaatioiden, kuten tokenisoinnin ja tekoälyn (AI) vaikutuksia.

Julkaisusta saatujen oivallusten perusteella vuoden 2024 painopiste on kryptoomaisuustoimintojen, markkinoiden ja kansainvälisten stablecoin-järjestelyjen sovitun globaalin sääntely- ja valvontakehyksen täytäntöönpanon varmistamisessa, Cointelegraph lisäsi.

Ohjeiden odotetaan suosittavan G20-ryhmälle, että kryptoalustojen tulee erottaa asiakkaiden digitaaliset varat rahastoistaan ​​ja erillisiä toimintoja. Näin vältetään eturistiriidat ja sääntelijät varmistavat tiiviin rajat ylittävän yhteistyön ja valvonnan.

Lähteet paljastivat, että FSB aikoo myös saattaa työnsä päätökseen tokenisaation vaikutuksista taloudelliseen vakauteen vuonna 2024. Lisäksi huomioidaan tekoälyn viimeaikainen kehitys ja sen vaikutukset taloudelliseen vakauteen ja sen pyrkimyksiin parantaa kyberresilienssiä, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit