Bitget ottaa käyttöön nollamaksun BTC- ja ETH-spot-kaupassa juhlistaakseen krypton virstanpylväitä – Digital Transformation News

Bitget is a cryptocurrency exchange and Web3.0 company (Image: Freepik)

Bitget, maailman johtava kryptovaluuttapörssi- ja Web3-yritys, on innoissaan voidessaan ilmoittaa käynnistävänsä nollamaksuttoman kaupankäyntikampanjan BTC/USDT- ja ETH/USDT-spot-kaupankäyntipareille 20. maaliskuuta 2024 klo 00.00 alkaen (UTC+8). ).

Bitcoinin ja Ethereumin viimeaikaisten kaikkien aikojen ennätysten sekä Bitcoin Halvingin ja Ethereum Dencun -päivityksen kunniaksi Bitget pyrkii tekemään kryptovaluuttakaupasta helpompaa ja edullisempaa kaikille. Tämä aloite ei ainoastaan ​​muista BTC:n ja ETH:n historiallisia virstanpylväitä, vaan pyrkii myös nopeuttamaan massakäyttöönottoa ja vähentämään uusien kauppiaiden pääsyn esteitä. Kampanjajakson aikana, joka kestää kaksi kuukautta, sekä BTC/USDT- että ETH/USDT- spot -kaupankäyntiparien valmistajat ja ottajat saavat nollamaksuja. Lisäksi tämä Bitget-maksuton kauppa ulottuu erilaisiin kaupankäyntitoimintoihin, mukaan lukien spot-kauppa, kauppabotit ja spot-kopiokauppa.

”Olemme innoissamme voidessamme esitellä tämän maksuttoman toiminnan BTC/USDT- ja ETH/USDT- spot -kaupankäyntipareille”, sanoi Gracy Chen, Bitgetin toimitusjohtaja. ”Samalla kun kryptovaluuttamarkkinat jatkavat elpymistä ja kehittymistä, meille on ratkaisevan tärkeää tarjota innovatiivisia ratkaisuja, jotka vahvistavat kaikentasoisia kauppiaita. Poistamalla spot-kaupankäynnistä perittävät maksut toivomme saavamme useampia käyttäjiä tutustumaan kryptovaluuttojen jännittävään maailmaan. ”Tämä kampanja ei hyödytä vain olemassa olevia kauppiaita, vaan avaa myös ovia uusille tulokkaille, jotka haluavat sukeltaa kryptovaluuttakauppaan välittämättä transaktiomaksuista. Poistamalla esteitä ja tarjoamalla käyttäjäystävällisen kaupankäyntiympäristön Bitget on omistautunut edistämään kukoistavaa ja osallistavaa kryptoyhteisöä”, Gracy sanoi.

Bitgetin kuukausiraportti helmikuulta 2024 osoittaa huomattavaa kasvua ja joustavuutta, sillä sen käyttäjäkunta ylittää 25 miljoonaa ja spot-kaupankäyntimäärät kasvoivat yli 20%.

Samankaltaiset artikkelit