JPMorgan sanoo – Digital Transformation News -lehti, jonka mukaan Bitcoin ETF-hype vajoaa Coinbaseen

Reportedly, bearish sentiment is rising on Coinbase

JPMorgan Chase & Co:n mukaan Yhdysvaltain suurin kryptovaluuttapörssi voi joutua Bitcoinin romahduksen ja innostuksen hiipumisesta pörssirahastoihin, jotka sijoittavat suoraan digitaaliseen tokeniin.

”Uskomme, että Bitcoin ETF:iden katalysaattori, joka on työntänyt ekosysteemin pois talvesta, tuottaa pettymyksen markkinaosapuolille”, Kenneth Worthingtonin johtamat analyytikot kirjoittivat maanantaina, alentaen Coinbase Global Inc:n alipainoon neutraalista. Coinbasen osakkeet laskivat tiistaina 3,1 % luokituksen alennuksen jälkeen, mikä on JPMorganin ensimmäinen myyntiä vastaava luokitus osakkeelle sen jälkeen, kun se aloitti kattavuuden toukokuussa 2021.

Coinbase-osakkeet päättyivät vuonna 2023 lähes 400 prosentin nousuun, mikä seuraa Bitcoinin nousua vuoden loppuun. Kuitenkin sen jälkeen, kun Yhdysvaltain finanssialan sääntelyviranomainen on äskettäin hyväksynyt spot-Bitcoin ETF:ien, markkinoiden tarkkailijat ovat jääneet pohtimaan, pystyvätkö krypto-osakkeet jatkamaan huikeita voittojaan. Coinbase-osakkeet ovat tänä vuonna laskeneet 29 %, kun taas Bitcoin on pudonnut noin 6,8 % ja kävi viimeksi kaupan alle 40 000 dollarissa.

”Näemme enemmän potentiaalia kryptovaluuttojen ETF-innostuksen deflatoitumiselle entisestään, mikä johtaa tokenhintojen laskuun, kaupankäyntimäärien laskuun ja oheistulojen alenemiseen Coinbasen kaltaisille yrityksille”, JPMorganin Worthington lisäsi. Analyytikko piti osakkeen hintatavoitteensa 80 dollarissa, mikä ennusti osakkeiden 38 prosentin pudotusta seuraavan 12 kuukauden aikana maanantain sulkemisesta.

Bloombergin keräämien tietojen mukaan laskeva ilmapiiri on nousussa Coinbasessa, jolla on 12 myyntiluokitusta, kahdeksan ostoa ja kahdeksan pitoa. CFRA leikkasi myyntisuositustaan ​​viime viikolla kilpailuhuolien vuoksi.

Samankaltaiset artikkelit