Uusi ennätys BSE:llä: Liikevaihto saavuttaa uuden ennätyksen, 192 000 000 rupioita – Market News

New record on BSE: Turnover hits new record at Rs ₹192 Lakh Crore

Historiallisessa saavutuksessa Bombayn pörssi (BSE) on tehnyt uuden ennätyksen, jossa vaihdettiin yli 29 miljoonan miljoonan sopimukset, saavuttaen 65,7 miljoonan avoimen koron (OI) huipun, ja sen laskennallinen liikevaihto ylittää 192 miljoonaa ₹. Saavutus on merkittävä virstanpylväs pörssin historiassa ja korostaa markkinaosapuolten vahvaa osallistumista ja luottamusta.

Huikea 29,2 miljoonan sopimusten määrä heijastaa pörssin lisääntynyttä aktiivisuutta ja sitoutumista osoittaen sijoittajien ja kauppiaiden luottamusta BSE:hen luotettavana alustana rahoitustapahtumille. Avoimen koron huippu, 65,7, korostaa markkinaosapuolten jatkuvaa kiinnostusta ja sitoutumista positioiden säilyttämiseen ja jatkamiseen, mikä edistää markkinoiden kokonaissyvyyttä. Todellinen erottuva luku on kuitenkin laskennallinen liikevaihto, joka nousi huimasti 192,6 000 000 ₹.

”Sensexin saavuttaminen uuteen ennätykseen on huomionarvoinen tapahtuma, joka kuvastaa Intian talouden kestävyyttä ja potentiaalia. Tämä virstanpylväs on osoitus sijoittajien vahvasta luottamuksesta, jota vauhdittavat positiivinen markkinatunnelma ja odotukset jatkuvasta kasvusta. On tärkeää tunnustaa, että tällainen osakemarkkinoiden nousu heijastaa usein suurten yritysten suorituskykyä ja näkymiä talouden sisällä, mikä viittaa yleisesti myönteiseen liiketoimintaympäristöön”, sanoi Sonam Srivastava, Wright Researchin perustaja ja rahastonhoitaja.

Srivastava sanoi myös, että on ratkaisevan tärkeää ymmärtää, että osakemarkkinat ovat vain yksi talouden puoli, eivätkä välttämättä kiteytä laajempia taloudellisia haasteita, kuten tuloeroja tai työllisyysasteita. Lisäksi osakemarkkinat ovat luonnostaan ​​epävakaat, ja vaikka ennätyskorkeus onkin juhlan hetki, se vaatii tasapainoista näkemystä tulevaisuuden vaihteluiden mahdollisuuksista.

BSE on edelleen optimistinen tulevaisuuden suhteen ja on sitoutunut parantamaan edelleen sijoittajien kaupankäyntikokemusta. Kun rahoitusmarkkinat kehittyvät edelleen, BSE:n ennätyssaavutus luo positiivisen sävyn alalle ja vahvistaa Intian asemaa keskeisenä toimijana globaalilla rahoitusareenalla.

”Olemme menossa yhä enemmän kohti kotimaisten sijoittajien lisääntyvää osallistumista pääomamarkkinoille. Tämä trendi voimistuu talouksissa, jotka siirtyvät 3 miljardista dollarista 5 miljardiin dollariin. Olemme myös saavuttaneet eilen 4 miljardin dollarin BKT:n. Uuden ennätyksen saavuttaminen Sensexissä lisää sijoittajien luottamusta ja osallistumista. Näemme vahvoja BKT-lukuja ja kotimaisia ​​makroja. Vaikka markkinat ovat nähneet DII-tukea viime kuukausina, uskomme, että Intia houkuttelee tulevilla vuosineljänneksillä merkittäviä ulkomaisia ​​sijoituksia ja suoria ulkomaisia ​​sijoituksia, kun korot asettuvat”, sanoo Divam Sharma, Green Portfolion perustaja ja rahastonhoitaja.

Markkina-analyytikot pitävät tämän ennätyssuorituksen ansioksi Intian rahoitusmarkkinoiden lisääntyvän eloisuuden ja joustavuuden, ja monet osallistujat ovat myötävaikuttaneet kaupankäynnin huomattavaan nousuun. BSE on ilmaissut kiitoksensa kaikille markkinaosapuolille heidän keskeisestä roolistaan ​​tässä saavutuksessa.

Samankaltaiset artikkelit