SBI Card tekee yhteistyötä Reliance Retailin kanssa tuodakseen markkinoille yhteisbrändätyn kortin – Banking & Finance News

sbi card

SBI Card on tehnyt yhteistyötä Reliance Retailin kanssa tuodakseen markkinoille yhteisbrändätyn luottokortin.

Luottokortin avulla kortinhaltijat voivat avata palkintoja ja etuja asioidessaan Reliance Retailissa. Edut ovat käytettävissä erilaisissa ostoksissa muoti- ja elämäntyylistä, päivittäistavarakaupoista, kulutuselektroniikasta, lääkkeistä, huonekaluista ja koruista.

Yhteisbrändätystä kortista on julkaistu kaksi versiota – Reliance SBI Card ja Reliance SBI Card PRIME.

Reliance SBI Card PRIME tarjoaa erilaisia ​​etuja, mukaan lukien 10 palkintopistettä jokaista osallistuviin Reliance Retail -myymälöihin käytettyä 100 rupiaa kohden. Reliance SBI Cardin käyttäjät voivat saada viisi palkintopistettä jokaista 100 rupiaa kohden osallistuviin Reliance-myymälöihin.

Tämän lisäksi kunkin muunnelman asiakkaat voivat hyödyntää tervetuliaisetuja, virstanpylväiden etuja, matkaetuja, viihdeetuja ja vapautusta polttoainelisästä.

”Reliance SBI Card on kehitetty kokonaisvaltaiseksi tuotteeksi, joka on olennainen suurille kuluttajasegmenteille”, Abhijit Chakravorty, SBI Cardin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja

”Se on voimakas lisä vahvaan yhteistuotemerkkivalikoimaamme, ja odotamme siitä tulevan suosittu luottokortti, kun otetaan huomioon sen tarjoamat yleiset käyttömahdollisuudet”, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit