WazirX paljastaa luettelon TokenFi-talletuksista – Digital Transformation News

Reportedly, WazirX has invited users to participate in campaigns surrounding TokenFi

Kryptovaluuttapörssi WazirX on ilmoittanut listaavansa TokenFi-projektin, jonka tavoitteena on virtaviivaistaa kryptovaluuttojen ja omaisuuden tokenisoinnin prosesseja.

15. marraskuuta 2023 voimaan tulleen virallisen tiedotteen mukaan TokenFi-talletukset ovat nyt toiminnassa, ja WazirX:n virallinen listaus on määrä tapahtua 16. marraskuuta 2023. Ymmärrettyjen tietojen mukaan TokenFin alustan tavoitteena on antaa käyttäjille mahdollisuus luoda kryptovaluuttoja tai tokenoida omaisuutta ilman koodaustaitoa.

Tietojen mukaan TokenFi helpottaa myös varainhankintaa hajautetun käynnistysalustan kautta ja auttaa tokenin liikkeeseenlaskijoita luomaan yhteyksiä pörsseihin, pääomasijoittajiin ja markkinatakaajiin likviditeetin lisäämiseksi. Ilmeisesti sen päivittäiseen toimintaan perustuva palkitsemisjärjestelmä on suunniteltu edistämään käyttäjäyhteisön kehittymistä.

”Kun toivotamme TokenFin tervetulleeksi WazirX:ään, pyrimme laajentamaan kryptoperheämme. Odotamme innolla mahdollisuuksia. Lähdetään tälle matkalle yhdessä!” Rajagopal Menon, markkinointijohtaja, WazirX, jaettu.

Samankaltaiset artikkelit