Sam Bankmanin ja Friedin rikosoikeudenkäynti päättyy virallisesti, sanoo Lewis Kaplan – Digital Transformation News

Lewis Kaplan is the Judge of US Southern District of New York

Cointelegraphin mukaan salauspörssin FTX:n häpeän perustajan Sam ”SBF” Bankman-Friedin rikosoikeudenkäynti on virallisesti päättynyt. On odotettavissa, että tuomari Lewis Kaplan, Yhdysvaltain eteläinen piirikunta New Yorkista, siirsi oikeudenkäynnin valamiehistön ohjeisiin.

Lähteet paljastivat, että Bankman-Friedia vastaan ​​on nostettu seitsemän syytettä, mukaan lukien kaksi syytettä pankkipetoksen salaliitosta, kahdesta pankkipetoksesta, yksi salaliitosta hyödykepetokseen ja yksi salaliitto arvopaperipetokseen.

”Hallituksen ei tarvitse todistaa, että uhri on loukkaantunut, vain että vastaaja (Sam Bankman-Fried) ajatteli jonkinlaista vahinkoa. Vastaajan ei tarvitse olla osallistunut järjestelmään alusta asti, tuomari Kaplan selitti.

Lisäksi tuomari Kaplan mainitsi, että salaliittosyytteisiin ”riittää, että kaksi tai useampi henkilö pääsi yhteisymmärrykseen lain rikkomisesta”. Hän kuitenkin varoitti, että ”pelkkä läsnäolo rikospaikalla tai ystävyys rikollisen kanssa ei ole rikos”, Cointelegraph päätti.

Samankaltaiset artikkelit