EPFOn hallitus hyväksyy puitteet tiedon oikea-aikaiselle levittämiselle

EPFO

EPFO on hyväksynyt tiedonannon puiteasiakirjan, joka auttaa tiedottamaan oikea-aikaisesti eläkerahastoelimessä ja sen sidosryhmissä, todettiin virallisessa lausunnossa keskiviikkona. EPFO:n hallitus hyväksyi myös tarkastuskäsikirjaluonnoksen, joka auttaa standardoimaan tilintarkastusmenettelyjä, tarjoamaan koulutusresursseja työntekijöille, helpottamaan päätöksentekoa ja konsolidoimaan tarkastustietoja EPFO:ssa, työ- ja työministeriö sanoi lausunnossaan.

Päätökset tehtiin EPFOn 71. perustamispäivänä tiistaina.

Sen lisäksi, että hallitus hyväksyi myös poikkeusluvan, joka auttaa yksinkertaistamaan menettelyjä, kouluttamaan ja yhdistämään tietoja.

Unionin työ- ja työministeri Bhupender Yadav sekä unionin työ- ja työllisyysministeri Rameshwar Teli avasivat perustamispäivän tapahtuman.

”Ministeri Yadav kehotti EPFO:ta tulemaan vaivattomaksi ja teknologiavetoiseksi organisaatioksi. Hän ilmaisi tyytyväisyytensä siihen, että EPFO ​​antaa tänä vuonna 8,15 prosentin korkoa ja on jo hyvittänyt korkoa yli 24 miljoonan tilille”, ministeriön tiedotteessa sanotaan.

Samankaltaiset artikkelit