HDFC Mutual Fund jatkaa NIFTY Realty Index Fundin merkintöjä – Tarkista tiedot

HDFC Mutual Fund resumes susbscriptions in NIFTY Realty Index Fund - Check details

HDFC Mutual Fund -rahasto jatkaa merkintöjä kesäkuun 11. päivästä NIFTY Realty Index Fund -rahastossaan yli kaksi kuukautta sen jälkeen, kun uudet merkinnät on keskeytetty ja Systematic Investment Plans (SIP) on rajoitettu järjestelmään.

”Lisäyksen, joka on päivätty 1. huhtikuuta 2024 kertakorvausmerkintöjen lopettamisesta ja HDFC NIFTY Realty Index Fundin systemaattisten tapahtumien hyväksymisen rajoittamisesta, on nyt päätetty jatkaa merkintöjä järjestelmään”, HDFC Mutual Fund sanoi tiedotteessaan. Keskiviikko.

Järjestelmä hyväksyy tilaukset kertakorvauksena ja lisäostoina, vaihtoina ja uusien systemaattisten tapahtumien rekisteröinnillä, kuten Systematic Investment Plan (SIP) / Systematic Transfer Plan (STP) / Transfer of IDCW Plan (TIP) jne. 11. kesäkuuta 2024 alkaen voimassa olevassa järjestelmän järjestelmätietoasiakirjassa mainitut määrät, se lisäsi.

Järjestelmä on avoin järjestelmä, joka kopioi/seuraa NIFTY Realty Index (TRI) -indeksiä. HDFC Nifty Realty Index Fundin uusi rahastotarjous (NFO) avautui 7. maaliskuuta ja päättyi 21. maaliskuuta. HDFC Nifty Realty Index Fund on ensimmäinen rahastojärjestelmä, joka keskittyy kokonaan kotimaiseen kiinteistösektoriin.

Huhtikuussa Intian kolmanneksi suurin omaisuudenhoitoyhtiö lopetti uudet tilaukset ja asetti rajan SIP:ille. Rahastotalo oli tuolloin ilmoittanut, että ennakkorekisteröity systemaattinen asiointi jatkuisi keskeytyksettä.

Rahasto on myös sanonut, että ”kaikki muut ehdot, jotka on mainittu järjestelmän tietoasiakirjassa (SID) / avaintietomuistiossa (KIM), pysyvät ennallaan”.

Samankaltaiset artikkelit