HDFC Bank julkaisee uudistetun sovelluksen neljässä kuukaudessa; Asiakaskokemuksen ja turvallisuuden parantamiseksi – Pankki- ja talousuutiset

HDFC Bank, Reserve Bank of India, RBI, PayZapp app, Mintoak, HDFC Bank mobile app, HDFC Sky app, top news, latest news, bank news, business news,

HDFC Bank esittelee täysin uudistetun mobiilipankkisovelluksen (sovelluksen) seuraavan neljän kuukauden aikana. Tämä parantaisi merkittävästi asiakaskokemusta ja turvallisuutta, HDFC Bankin konsernijohtaja (maksut, kulutusrahoitus, velat) Parag Rao kertoi FE:lle.

”Ne ovat tällä hetkellä beta-vaiheessa. Tavoitteena on muuttaa sovellusten taustateknistä rakennetta täysin uudenaikaisiksi digitaalisiksi alustoiksi”, Rao sanoi.

Tällä hetkellä lainanantajalla on yli 32 miljoonaa asiakasta mobiilisovelluksessaan. Pankin mobiilisovelluksella ja verkkopankkisivustolla oli syvät yhteydet taustajärjestelmiin, ja niitä irrotetaan, hän sanoi. Muutokset johtaisivat siihen, että kanavat muuttuvat kestävämmiksi, Rao lisäsi. Mobiilipankkipalvelut jatkuvat saumattomasti, jos jossain järjestelmässä ilmenee häiriöitä, hän sanoi.

Pankki on myös uudistanut näiden molempien kanavien tietoturvainfrastruktuuria, koska petokset ovat lisääntyneet samalla kun petosten läpimenoaika on lyhentynyt.

”Pankin sovellusta ei voi kloonata, phishing ja vhishing vaikeutuvat, ja siksi se on luultavasti turvallisin sovellus käytettäväksi”, Rao sanoi. Hän lisäsi, että pankki ottaa käyttöön useita asiakasturvaominaisuuksia, mukaan lukien kaksivaiheinen todennus ja Face2Face ID.

Joulukuussa 2020 Intian keskuspankki (RBI) kielsi HDFC Bankia myöntämästä uusia kortteja ja käynnistämästä uusia digitaalisia aloitteita teknologiakatkosten jälkeen. Valvontaviranomainen poisti kaikki reunakivet 15 kuukauden jakson jälkeen todettuaan pankin korjanneen sisäiset järjestelmänsä.

Uudistetussa mobiilisovelluksessa on aluksi 185-190 ominaisuutta, jotka nousevat 245-250:een seuraavan 12 kuukauden aikana. Pankki on myös tutkinut, kuinka se voi integroida ja linkittää useiden pankkikokonaisuuksien ja -sovellusten taustat HDFC Bankin mobiilisovellukseen. Jos asiakas esimerkiksi haluaa käyttää PayZappia HDFC Bankin kautta, hän voi tehdä niin ja sama ominaisuus lisätään HDFC Sky -sovellukseen.

”Mobiilipankki on aina ollut asiakaspalvelusovellus, mutta olemme lisänneet yhden moduulin, jossa sovelluksen kautta voi hankkia muita kuin pankkiasiakkaita. Annamme heidän hakea erilaisia ​​tuotteita, jolloin he voivat hakea tuotteita myös ilman rekisteröitymistä yhdellä kosketuksella, Rao sanoi. Pankin uudistuneet verkkosivut julkaistaan ​​myöhemmin vaiheittain mobiili- ja integroitujen verkkopankkitoimintojen käyttöönoton jälkeen.

Yhteistyö fintechin kanssa

Raon mukaan fintechit auttavat lainanantajaa suunnittelemaan uudelleen asiakkaiden tuotteiden kulutustapoja, erilaisia ​​käyttäjämatkoja ja auttavat myös rakentamaan joustavia digitaalisia alustoja. Pankki on tehnyt yhteistyötä fintechin kanssa PayZapp-sovelluksessa, Mintoakissa ja taustaohjelmissaan; se etsii kumppaneita generatiiviseen tekoälyyn (GenAI), paikallisiin kielimalleihin ja koneoppimiseen sekä rakentamaan botteja ja puhekielityökaluja.

Fintechin käyttäminen pilvipalveluihin ja datajärven optimointiin voi myös auttaa pankkia käsittelemään laajaa asiakastietokantaa tehokkaasti. Lisäksi se voi mahdollistaa välittömän luottomerkinnän ja markkinointimallien rakentamisen, Rao sanoi. Pankin viimeisimmällä yhteisbrändätyllä luottokorttikumppanuudella Swiggyn kanssa on lähes 300 000-350 000 asiakasta, ja sen käyttöönotto on nopeampaa, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit