Cantorin entiset johtajat alkavat lainata alustaa odotettavissa oleville spot Bitcoin ETF:ille – Digital Transformation News

With ETFs, traders can work with an issuer to create shares

Useat entiset Cantor Fitzgeraldin johtajat käynnistivät kryptolainausalustan odottaen, että se palvelee Bitcoin-pörssissä noteerattujen spot-rahastojen operaattoreita, kun ne ovat saaneet Yhdysvaltain viranomaisten hyväksynnän.

Digital Prime Technologiesin Tokenet sallii jo asiakkaiden, kuten Xapo Bankin, lainata digitaalista omaisuutta muille, kuten EDX Clearing ja globaali institutionaalinen luottoverkosto Hidden Road Partners, Jersey Cityssä, New Jerseyssä toimiva yritys sanoi tiistaina. Asennus tarjoaa riskinhallintatyökaluja ja chat-toiminnon, jonka avulla käyttäjät voivat hallita lainoja.

Yritys liittyy joukkoon pörssejä ja muita yrityksiä, kuten Swan Bitcoin, jotka tuovat markkinoille tuotteita täyttääkseen tyhjiön, joka on jäänyt kryptolainanantajien Genesis, Celsius, BlockFi ja muiden kuoleman seurauksena. Kryptolainateollisuuden romahdus viime vuonna jätti markkinaosapuolille niukasti vaihtoehtoja ja auttoi alentamaan kaupankäyntivolyymeja vuoteen 2023 mennessä. Lanseeraus osuu myös samaan aikaan kasvavan optimismin kanssa, että Bitcoinia suoraan pitävä ETF hyväksytään Yhdysvalloissa kuukausien kuluessa. Jos näin tapahtuu, Digital Prime odottaa ETF:n liikkeeseenlaskijoiden olevan valtava jano Bitcoinin lainaamiseen, ja he aloittavat aloittelevan kryptolainausalan.

”Se on melkein kuin kryptolainauksen uudestisyntyminen”, James Runnels, yhtiön toimitusjohtaja, sanoi haastattelussa. Jos valtuutettujen osallistujien on esimerkiksi luotava uusi varasto ETF:ään, mutta Bitcoinin hinta hyppää yhtäkkiä, he voivat sen sijaan lainata kryptovaluutan – ja ostaa sen myöhemmin halvemmalla, Runnels sanoi. ETF:ien avulla valtuutetuiksi osallistujiksi kutsutut erikoistuneet kauppiaat voivat työskennellä liikkeeseenlaskijan kanssa luodakseen osakkeita kysynnän kasvaessa. Kun ostajien ruokahalu jäähtyy, osallistujat lunastavat osuudet rahaston sponsorilta vähentääkseen tarjontaa pitäen ETF:n hinnan linjassa sen nettoarvon kanssa.

Runnels oli Cantor Fitzgeraldin toimitusjohtaja, kun taas Digital Primen operatiivinen johtaja Bob Sherry oli Cantorin Prime Services -yksikön COO vuoteen 2018 asti. Glen Garofalo, marginaali- ja riskiratkaisujen johtaja, oli Cantorin prime-palvelujen toimitusjohtaja, marginaalipäällikkö. , hänen LinkedIn-profiilinsa mukaan. Digital Primen DLCC Prime -tytäryhtiö sai Financial Industry Regulatory Authorityn jäsenyyden viime vuonna, ja se voi toimia Securities and Exchange Commissionin rekisteröimänä välittäjänä. Digital Prime sai siemenrahoituksensa sijoittajilta, mukaan lukien TD Cowen Inc.

Samankaltaiset artikkelit