Coinbase lopettaa Bitcoinin tuen Coinbase Commerce – Digital Transformation News -sivustolla

It’s believed that Coinbase is looking to complete Lightning Network’s incorporation

Coinbase on poistanut natiivi Bitcoinin (BTC) tuen sekä ylimääräiset UTXO-tunnukset Coinbase Commercen, kauppiaspohjaisen maksualustan, Cointelegraphin mukaan.

Cointelegraphin mukaan kehityksen vahvisti Coinbasen tuotepäällikkö Lauren Dowling. Ymmärrettyjen tietojen perusteella Dowling totesi, että yritys ”teki vaikean päätöksen poistaa alkuperäisen Bitcoinin ja muun UTXO-tuen” Coinbase Commercen BTC-suuntautuneen EVM-maksuprotokollan viimeaikaisten päivitysten jakamiseen liittyvien haittojen vuoksi.

”Uusi Commerce-tuote pakottaa jokaisen maksun yksityiskohdat onchainissa, tukee satoja omaisuuseriä (native ja ERC-20) (…) muuntaa maksut automaattisesti USDC onchainiksi taatulla hinnalla kauppiaille. Näiden samojen ominaisuuksien tarjoaminen Bitcoin-lohkoketjussa ilman älykkäitä sopimuksia ja vakaita kolikoita oli haastavaa, ja siksi teimme vaikean päätöksen poistaa alkuperäisen Bitcoinin ja muun UTXO-tuen, Dowling sanoi.

Cointelegraphin tietojen perusteella Coinbase Commercea käyttävät asiakkaat voivat jatkossakin käyttää BTC:tä edellyttäen, että heillä on Coinbase-tili, kuten Coinbasen toimitusjohtaja Brian Armstrong korosti. Uskotaan, että Coinbase pyrkii saattamaan Lightning Networkin liittämisen päätökseen. ”Toivottavasti on tulevaisuudessa mahdollisuuksia tehdä kaupallisia maksuja Lightningin avulla”, Armstrong sanoi.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että vaatimus BTC:n hylkäämisestä johti yhteisön laajuiseen vastareaktioon sosiaalisessa mediassa, mikä johti siihen, että asiakkaat vihjasivat, kuinka poistaminen vaikuttaa BTC:n käyttöön. ”Oletetaanko jokaisen asiakkaan olevan Yhdysvalloissa ja pystyvän avaamaan Coinbase-tilin ja/tai että jokainen asiakas haluaisi Coinbase-tilin? Se on kuin sanella, että jokaisen asiakkaan on oltava Bank of America -asiakas, jotta kauppiaat, jotka yksinkertaisesti tekevät pankin BofA:lla, voivat hyväksyä maksuja. pseudonyymikäyttäjä korosti.

Samankaltaiset artikkelit