Rupia jatkaa nousuputkea kuudenneksi päiväksi dollarin tuloissa – Market News

rupee

Intian rupia kappasi varhaiset tappiot ja päättyi korkeammalle kuudennen peräkkäisen istunnon aikana todennäköisistä ulkomaisista tuloista. Rupia vakiintui 83,0350:aan suhteessa Yhdysvaltain dollariin, mikä on korkein päätöskurssi sitten 15. joulukuuta, kun se edellisen istunnon lopussa oli 83,1150. yksikkö avautui alemmas ja saavutti päivänsisäisen alimman 83,18:aan aiemmin päivällä, ennen kuin se nousi istunnon aikana yli kolmen viikon huipulle 82,98:aan.

Tämä johtui kolmen kauppiaan mukaan suuren brittiläisen pankin dollarimyynnistä. He sanoivat, että kyseessä oli todennäköisesti ulkopuolinen kaupallinen lainanotto. Dollarivirta on pitänyt rupia Aasian valuuttojen kärjessä”, HDFC Securitiesin valuuttatutkimusanalyytikko Dilip Parmar sanoi.

”Meidän on katsottava, onko siirto kestävä ottaen huomioon, kuinka Intian keskuspankki (RBI) on absorboinut tällaiset rahavirrat aiemmin.” Aasian valuutat olivat enimmäkseen alhaisemmat seuraten dollariindeksin nousua 102,60:aan. Yhdysvaltain kuluttaja-inflaatiotiedot johtuvat torstaina ja Reutersin kyselyyn vastanneet ekonomistit odottavat kuluttajahintaindeksin nousevan joulukuussa 0,3 % kuukausitasolla. Vuositasolla kuluttajahintaindeksin odotetaan nousevan 3,8 %, hitaammin kuin marraskuun 4 %.

Odotusten mukainen raportti merkitsisi edistymistä kohti Federal Reserven 2 %:n inflaatiotavoitetta, mikä lisäisi sijoittajien luottamusta siihen, että koronlaskuja on tulossa tänä vuonna. Yhdysvaltain inflaatiotiedot osoittavat, kuinka hyvässä asemassa nykyinen korko on korko-odotukset ovat. Sijoittajat näkevät suurella todennäköisyydellä koronlaskujen käynnistymisen maaliskuun kokouksessa. Markkinat hinnoittelevat tällä hetkellä lähes 66 %:n todennäköisyydellä, että Fed voisi aloittaa korkojen laskemisen maaliskuussa, CME FedWatch Tool osoitti.

Samankaltaiset artikkelit