Aave pysäyttää monet markkinat väitetyn ominaisuuslähtöisen ongelman vuoksi – Digital Transformation News

It’s believed that Aave’s post also emphasised on funds not being in danger

4.11.2023 Aave, hajautettu rahoitus (DeFi) -protokolla, lopetti useat markkinat. Askel on otettu huomioon protokollan vastaanottaessa päivityksiä ”tietyn ominaisuuden” suhteen, kuten Cointelegraph totesi.

Cointelegraphin mukaan tauko on vaikuttanut erilaisiin verkkoihin, kuten Aave v2 Ethereum Marketiin ja tiettyihin Aave v2 on Avalanche -verkkoihin. Ymmärrettyjen tietojen perusteella Optimismin, Polygonin ja Arbitrumin tietyt resurssit ovat myös kohdanneet pysäyttämisen seuraukset. ”Saimme tänään ilmoituksen eräästä Aave-protokollan ominaisuudesta liittyvästä ongelmasta”, Aave kertoi asiasta.

Cointelegraphin tietojen perusteella Aave ei antanut lisätietoa konsernista. Aaven viestissä uskotaan painottavan myös sitä, että rahastot eivät ole vaarassa kuulua millekään sen markkinoille. Tietojen mukaan tämä kehitys ei ole vaikuttanut Aave v3 -markkinoihin Metisissä, Basessa ja Ethereumissa, samoin kuin Avalanchen ja Polygonin Aave v2 -markkinoihin. ”Hallintoesitys protokollien normaalin toiminnan palauttamiseksi esitetään lähiaikoina. Yksityiskohtainen post mortem julkaistaan, kun ongelma on täysin ratkaistu”, pöytäkirjassa todetaan.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että jäädytettyä omaisuutta käyttävät käyttäjät voivat jatkaa positioiden nostamista ja takaisinmaksua, mutta eivät voi tehdä sitä ennen kuin ovat tehneet asiasta johtopäätöksen. Lähteet viittaavat siihen, että jäädytetyillä varoilla ei voi olla seurauksia. Asiasta ei kuitenkaan ole merkkejä, jotka vaikuttaisivat AAVE:hen, Aaven syntyperäiseen tunnukseen.

Samankaltaiset artikkelit