Avinash Shekhar ja Nischal Shetty paljastavat krypto-INR-vaihdon nimeltä Pi42 – Digital Transformation News

Pi42 believes in crypto derivatives for addressing challenges faced by current investors

Kryptoalan veteraanit Nischal Shetty ja Avinash Shekhar ovat ilmoittaneet käynnistävänsä uuden yrityksensä, Pi42:n, krypto-INR:n ikuisen futuuripörssin.

Virallisen tiedotteen mukaan Pi42 pyrkii vastaamaan haasteisiin tarjoamalla intialaisille sijoittajille ratkaisun, joka paitsi tarjoaa valikoiman johdannaisia, myös varmistaa vaatimustenmukaisuuden, verotuksen tehokkuuden ja mukavuuden. Ymmärrettyjen tietojen mukaan sijoittajat voivat tallettaa ja käydä kauppaa suoraan INR:ssä, mikä eliminoi muuntomaksujen, monimutkaisuuden ja TDS:n tarpeen sekä antaa sijoittajille mahdollisuuden altistua kryptomarkkinoille jopa 20-kertaisella vipuvaikutuksella ja ilman vanhentumispäiviä.

Uskotaan, että marginaalikauppaa, stop-loss -tilauksia ja muita työkaluja voidaan hyödyntää riskien hallitsemiseksi ja voittojen maksimoimiseksi. Raporttien mukaan Pi42 noudattaa Prevention of Money Laundering Act (PMLA) -ohjeita ja on hakenut Financial Intelligence Unit -yksikön (FIU) hyväksyntää, ja sen on laatinut salaus-, rahoitus-, sääntely- ja verotuskokemusta omaava tiimi. Pi42:ta odotetaan johtavan sekä Shettyn ​​että Shekharin perustajina, joista ensimmäinen tulee johtamaan yrityksen kasvustrategiaa, kun taas jälkimmäinen johtaa muun muassa rahoituksen, toiminnan ja säännösten noudattamisen vertikaaleja.

”Uskon, että Shettyn ​​ja Shekharin lähestymistapa Pi42:n rakentamiseen auttaa muokkaamaan kryptofutuurien maisemaa Intiassa. Toivomme näkevämme kasvua Intian kryptoekosysteemissä Pi42:n turvamekanismien ja vaatimustenmukaisuustoimenpiteiden avulla”, sanoi intialainen kryptoyrittäjä ja sijoittaja Pi42 Rahul Pagidipati.

Samankaltaiset artikkelit