BuyUcoin mahdollistaa maksuttoman siirron offshore-pörsseistä – Digital Transformation News

BuyUcoin is a digital asset exchange

Virallisen tiedotteen mukaan BuyUcoin, digitaalinen omaisuuspörssi, ilmoitti, että se korvaa intialaisille käyttäjille nostomaksut, kun he siirtävät omaisuuttaan offshore-pörsseistä/lompakoista BuyUcoin-tililleen. Uskotaan, että BuyUcoin on tehnyt digitaalisen omaisuuden siirtämisestä offshore-pörsseistä vaivatonta ja maksutonta.

Lähteet paljastivat, että BuyUcoin korvaa käyttäjille nostomaksut, jotka aiheutuvat varojen siirtämisestä offshore-alustoista BuyUcoinille. Uskotaan, että käyttäjien on toimitettava todisteet omaisuuden siirron yhteydessä suoritetuista maksuista. Vahvistuksen jälkeen BuyUcoin palauttaa maksut vastaavien käyttäjien BuyUcoin-lompakoihin.

”Säännelty ympäristö voi tarjota tasapuoliset toimintaedellytykset kaikille alan toimijoille ja luoda turvallisuuskerroksen Intian digitaalisen omaisuuden ekosysteemin ympärille, jossa keskitytään käyttäjien suojaamiseen”, Shivam Thakral, BuyUcoinin toimitusjohtaja selitti.

Lisäksi BuyUcoinin odotetaan tarjoavan 1 %:n bonuksen digitaalisen omaisuuden siirrosta alustallaan virallisen julkaisun näkemysten mukaan.

Samankaltaiset artikkelit