Kolmen Arrowsin perustajan miljardin dollarin omaisuus jäädytettiin tuomioistuimen toimesta – Digital Transformation News

The announcement comes after a domestic freezing order was issued by the Singapore Court

Brittiläinen Neitsytsaarten tuomioistuin on jäädyttänyt noin miljardi dollarin omaisuutta kryptovaluuttojen hedge-rahaston Three Arrows Capitalin perustajille, yrityksen selvittäjän mukaan. Tuomioistuin antoi määräyksen, joka esti perustajista Su Zhua ja Kyle Daviesia sekä Daviesin vaimoa Kelly Chenia siirtämästä tai myymästä omaisuutta enintään 1,14 miljardin dollarin arvosta, selvitysmies Teneo sanoi sähköpostitse lähetetyssä lausunnossa ja lisäsi, että se arvioi velkojien olevan velkaa noin 3,3 miljardia dollaria.

Three Arrows, joka oli aikoinaan yksi suurimmista krypto-alkuperäisistä hedge-rahastoista, romahti vuonna 2022 huonojen vetojen jälkeen. Epäonnistuminen oli osa salausreittiä ja alan romahduksia. ”Maailmanlaajuista jäädyttämispäätöstä on haettu selvitysmiesten nostamien vaateiden yhteydessä, joissa väitetään muun muassa, että perustajat olisi saatettava vastuuseen siitä, että 3AC:n asema on heikentynyt rahaston arvoa vastaavalla määrällä. jäädyttämismääräyksiä haettiin”, Teneo sanoi.

Davies ja Zhun laillinen edustaja eivät vastanneet kommenttipyyntöihin.

Three Arrows toimi aiemmin Singaporesta ja hakeutui konkurssiin Brittiläisillä Neitsytsaarilla. Brittiläisen Neitsytsaarten tuomioistuimen likvidaattoriksi nimittämä Teneo on aiemmin syyttänyt perustajia mielekkäästä yhteistyöstä. Ilmoitus tulee päivä sen jälkeen, kun Singaporen tuomioistuin oli Teneon mukaan antanut kotimaisen jäädyttämismääräyksen. Se seuraa myös Zhun pidätystä syyskuussa Singaporen Changin lentokentällä, kun hän yritti lähteä maasta. Singapore on kieltänyt Zhua ja Daviesia harjoittamasta kaikkea säänneltyä toimintaa Singaporessa.

Zhu julkaistaan ​​tässä kuussa hyvän käytöksen standardisäännösten perusteella, Bloomberg News raportoi aiemmin. Zhu ja Davies ovat krypton härkäjuoksun satunnaisia ​​tähtiä, joiden maine ja omaisuus ovat laskeneet riskialttiiden käytäntöjen paljastumisen myötä. Sam Bankman-Fried, FTX Trading Ltd:n perustaja, tuomittiin viime kuussa petoksesta kuukauden kestäneen oikeudenkäynnin jälkeen, jossa hänen todistuksensa ristittiin joidenkin hänen lähimpien ystäviensä todistukseen.

Samankaltaiset artikkelit