HDFC Securities suosittelee näitä kahta osaketta ostettavaksi dippiin – CaFE Invest News

Stocks recommendation by HDFC Securities

Kirjailija: Nagaraj Shetti

Nifty-havainto: Siirtyessään kapeaan vaihteluväliin parin viime istunnon aikana, Nifty osoitti keskiviikkona suurta vaihtelua ylös ja alas ja päätti päivän 18 pisteellä.

Päiväkaavioon muodostui pieni positiivinen kynttilä aukolla alaspäin ja ylävarjolla. Teknisesti tämä kuvio osoittaa laajempaa liikettä markkinoilla lähellä kaikkien aikojen huippuja. Pienemmän asteen positiivinen kuvio, kuten korkeammat ylä- ja alaosat, on ennallaan päiväkaavion mukaan ja nykyinen heikkous saattaa olla linjassa sarjan uuden korkeamman pohjan kanssa. Tästä syystä kaikki heikkoudet voivat olla osto-on-dip-mahdollisuus.

Johtopäätös: Niftyn lähiajan nousutrendi pysyy ennallaan ja ratkaiseva siirtyminen 22550:n yläpuolelle todennäköisesti vetää Niftyn kohti seuraavaa ratkaisevaa 22800 tason estettä nopeassa ajassa. Välitön tuki on 22300 tasolla.

Tämän asuntokehitysyhtiöosakkeen-HUDCO:n viikoittainen aikakaavio osoittaa kohtuullisen nousujohteisen nousun viime viikosta lähtien. Sen jälkeen, kun osakekurssi on siirtynyt laskevaan korjaukseen keskellä suurempaa vaihteluväliä parin viime kuukauden aikana, osakekurssi on tällä hetkellä asetettu liikkumisen reunalle mainitun alueen yläpuolella noin 198-200 Rs:n tasoilla. Osakkeen hinta pienemmällä aikavälillä on siirtynyt alaspäin suuntautuvan trendiviivan yläpuolelle noin 195 rupiaa. Volyymi on alkanut kasvaa osakekurssin nousun myötä ja viikoittainen 14 jakson suhteellinen voimaindeksi osoittaa positiivista viitettä.

Ostaminen voidaan aloittaa HUDCOssa nykyisellä markkinahinnalla 201,55 Rs, lisää laskuja 195 Rs:iin, odota 220 ja 238 Rs:n nousutavoitteita seuraavien 3–5 viikon aikana. Tee 188 Rs:n stoploss.

Tämän henkivakuutusyhtiön osakkeen ICICI Prudential Life Insurance -osakkeen viikoittainen aikakaavio osoittaa jyrkkää noususuhdannetta. Osakekurssi on noussut noin 600-605 Rs:n kriittisen vastuksen yläpuolelle ja käy tällä hetkellä korkeammalla. Viikkokaaviossa havaitaan positiivisia kaaviokuvioita, kuten korkeammat ylä- ja alaosat. Nykyinen nousu näyttää olevan kuvion uuden korkeamman yläosan muodostumisen prosessissa. Volyymi on alkanut kasvaa osakekurssin nousun aikana ja päivittäinen 14 jakson suhteellinen voimaindeksi on noussut ylemmän 60 tason yläpuolelle.

Voidaan ostaa ICICI Prudential Life Insurance nykyiseen markkinahintaan 622,10 Rs, lisätä laskuja 601 rupiaan ja odottaa nousutavoitteita 674 ja 725 rupiaa seuraavien 3–5 viikon aikana. Tee 581 Rs:n stoploss.

Samankaltaiset artikkelit