Sajjan Jindalin tukema Center Court Capital kerää 350 miljoonaa rupiaa neitsytrahastoon – Industry News

Centre Court Capital

Sajjan Jindalin tukema ja JSW Sportsin entisen toimitusjohtajan Mustafa Ghousen perustama riskipääomayritys Center Court Capital aikoo kerätä noin 350 miljoonaa rupiaa neitsytrahastolleen. Rahasto sijoittaa urheiluteknologiaan ja pelaamiseen, kuten e-urheiluun, pelistudioihin ja kehittäjiin.

Rahasto, joka on saanut sijoittajilta ja urheilijoilta 200 miljoonan rupian sitoumuksia, aikoo perustaa offshore-syöttörahaston GIFT Cityyn kerätäkseen pääomaa maailmanlaajuisilta sijoittajilta. Se keskittyisi varhaisen vaiheen mahdollisuuksiin, joiden lipun koko on 8-24 miljardia rupiaa, samalla kun se varaisi 40-50 prosenttia rahastosta jatkosijoituksiin, se sanoi lausunnossaan.

Ghousen ja TVS Capitalin ja Sabre Partnersin entisen sijoitusjohtajan Alok Samtaneyn perustaman VC-rahaston ankkurisijoittaja on Sajjan Jindal Family Trust. Lisäksi Small Industries Development Bank of India, PremjiInvest, USK Capital, GMR Sports ja SG Sports ovat muita sijoittajia.

”Olemme nähneet valtavasti sekä julkiset että yksityiset urheiluinvestoinnit, jotka ovat yli nelinkertaistuneet vuodesta 2020. Tämän seurauksena näemme Intiasta Intiaan ja maailmaan rakentavien startup-yritysten määrän kiihtyvän. Tämän lisäksi olemme 396 miljoonalla pelaajalla maailman toiseksi suurin pelaajapopulaatio ja pelisektori on valmis kasvamaan viiden vuoden CAGR:llä 21 %, Ghouse sanoi.

”Viime vuosikymmenen aikana olemme tukeneet, investoineet ja kehittäneet urheilua Intiassa suuressa määrin, ja sitoutumisemme johtuu uskostamme urheilun mahdollisuuksiin Intiassa. Olemme myös seuranneet eSports- ja pelialojen kasvua ja olemme innoissamme nähdessämme Intian mestareiden nousevan esiin”, JSW Cementin, JSW Paintsin toimitusjohtaja ja JSW Sportsin perustaja Parth Jindal sanoi.

Samankaltaiset artikkelit