Tapaa Aman Gupta, boAt:n perustaja ja CMO; Tiedä hänen elämäntyylistään, koulutuksestaan, perheestään, nettovarallisuudestaan ​​ja muusta – Lifestyle News

Aman Gupta, boAt, Aman Gupta net worth, shark tank india, Aman Gupta boat, Aman Gupta shark, Net Worth, Shark Tank, Shark Tank judges

Aman Gupta, Boatin takana oleva visionääri yrittäjä, on noussut näkyväksi hahmoksi teknologia-alalla. Innovatiivisella lähestymistavalla ja vakaalla päättäväisyydellä hän on ohjannut Boatin merkittäviin korkeuksiin. Boatin toinen perustaja ja markkinointijohtaja on myös merkittävä sijoittaja Shark Tankissa. Hän on fanien suosikkihai ja tunnetaan eeppisistä yksilinjaisista. Hän sai äskettäin pääministeri Narendra Modin National Creators Award -palkinnon arvostetun ”Vuoden julkkisyrittäjä” -palkinnon. Ammatillisten ponnistelujensa lisäksi Guptan elämäntapa, asunnot, varat ja nettovarallisuus heijastavat hänen matkaansa vaatimattomasta alusta yrittäjyyteen.

Varhaiskasvatus ja koulutus:

Delhissä Intiassa syntynyt ja varttunut Aman Gupta opiskeli Delhi Public Schoolissa, RK Puramissa. Hän suoritti koulutustaan ​​liiketaloudessa Delhin yliopistosta ja on myös suorittanut CA-tutkinnon. Hän suoritti MBA-tutkinnon rahoituksesta ja strategiasta Indian School of Businessista. Myöhemmin vuonna 2011 hän ilmoittautui toiseen johtamisen ja markkinoinnin MBA-tutkintoon Kellogg Graduation School of Managementiin Yhdysvalloissa. Hänen matkansa yrittäjyyteen alkoi vaatimattomasta alkuperästä.

Vuonna 2008 hän meni naimisiin Priya Dagarin kanssa ja kaksikkoa on siunattu kahdella tyttärellä, Ada Guptalla ja Mirayalla. Ratkaiseva hetki Aman Guptan elämässä tuli, kun vuonna 2013 perustettiin äänituotteisiin erikoistunut kulutuselektroniikkabrändi Boat. Guptan johdolla Boatista on tullut laadun, innovaation ja kohtuuhintaisuuden synonyymi, ja se on ansainnut laajaa suosiota ja uskollisen asiakaskunnan.

Elämäntapa:

Menestyksestään huolimatta Aman Gupta ylläpitää suhteellisen vaatimatonta elämäntapaa ja keskittyy mieluummin työhönsä kuin ylellisiin hemmotteluihin. Nöyryydestään ja maanläheisestä käytöksestään tunnettu Gupta näyttää esimerkkiä ja ilmentää kovan työn, rehellisyyden ja sinnikkyyden arvoja. Hän on suuri bollywood-fani ja päivittää jatkuvasti seuraajiaan sosiaalisen median tilillään.

Ylellinen talo ja omaisuus:

Aman Guptan menestys Boatin kanssa on tarjonnut hänelle mukavan elämäntavan, mukaan lukien ylelliset asunnot ja arvokkaat omaisuudet. Hän asuu ylellisessä kaksikerroksisessa bungalowissa Etelä-Delhissä, jonka arvo on 8-15 miljoonaa rupiaa. Raporttien mukaan hän omistaa useita huippuluokan ajoneuvoja, mukaan lukien BMW X1, jonka arvo on 55 lakhs ja BMW 7 Series, jonka arvo on 1,70 miljoonaa rupiaa.

Nettovarallisuus:

Vuodesta 2024 lähtien Aman Guptan nettovarallisuuden arvioidaan olevan 720 miljardia rupiaa, kun taas hänen äänitarvikebrändinsä boAtin arvo on 10 500 miljoonaa rupiaa GQ Intian mukaan. Hänen yrittäjyyshankkeensa, mukaan lukien vene, sijoitukset ja muut liiketoiminnalliset intressit, ovat saaneet hänet taloudelliseen menestykseen. Hän on sijoittanut useisiin startup-yrityksiin, kuten Shiprocket, WickedGud, 10 club, Freecultr, Bummer, Skippi Ice Pops ja monet muut.

Samankaltaiset artikkelit