HDFC Bankin tekniikka käyttää 5-7 % kokonaiskuluista – Banking & Finance News

HDFC Bank

HDFC Bankin teknologiamenot muodostavat 5-7 % lainanantajan kokonaiskuluista, maksut, vastuutuotteet, kuluttajarahoituksen ja markkinoinnin maajohtaja Parag Rao sanoi. ”Suurin osa investoinneistamme on jo tehty, joten alamme pääomittaa. heihin”, hän sanoi ja lisäsi, että 5-7 prosenttia on ”hyvä luku” vakaalle organisaatiolle.

Noin 50 % pankin teknologiamenoista menee peruspankkiinfrastruktuuriin ja loput henkilöstökuluihin. Intian keskuspankki (RBI) otti äskettäin yksityisen sektorin lainanantajan Kotak Mahindra Bankin IT-järjestelmien puutteen vuoksi. Vuonna 2020 keskuspankki oli pyytänyt HDFC Bankia lopettamaan kaikki tulevan digitaalisen liiketoimintansa käynnistämisen ja uusien luottokorttiasiakkaiden hankinnan konesalissa toistuvien käyttökatkojen jälkeen.

Nämä reunakivekkeet poistettiin maaliskuussa 2022. Pankki julkisti tiistaina PIXELin, joka on päästä päähän -mobiilisovelluspohjainen mukautettava luottokortti. Asiakkaat voivat hakea luottokorttia pankin PayZapp-mobiilisovelluksen kautta. Asiakkaat voivat valita kauppiaiden joukosta ja ansaita 5 %:n cashbackin luokista, kuten ruokailusta ja viihteestä, matkailusta, muotista, elektroniikasta ja päivittäistavarakaupoista. Heillä on myös valikoima online-alustoja, ja he voivat ansaita 3% cashbackia eri alustoilla, kuten Zomato, Myntra, BookMyShow.

Korttia tarjotaan kahdessa eri versiossa: PIXEL Play tarjoaa mukautettavia etuja, kuten kauppiaiden valinnan, kortin värin ja laskutuspäivän, kun taas PIXEL GO on tarkoitettu aloittelijoille. Valikoima julkaistaan ​​Visa-verkossa, ja se on saatavilla lisäverkoissa parin kuukauden sisällä. Pankki on tehnyt yhteistyötä teknologiayhtiö Zetan kanssa PIXELin teknologiatoimittajana.

Samankaltaiset artikkelit