Fintechit, valvontaviranomaiset keskustelevat kyberturvallisuudesta, digitaalisista rahoituspetoksista – Pankki- ja rahoitusuutiset

cybersecurity

Rakentaakseen luottamusta ekosysteemikumppaneiden keskuudessa kyberturvallisuuden ja digitaalisten rahoituspetosten käsittelyssä rahoituspalvelusihteeri Vivek Joshi kehotti tiistaina lisäämään yhteistyötä hallituksen, sääntelijöiden, julkisen ja yksityisen sektorin välillä, jotta Start-up- ja Fintech-teknologian potentiaali voidaan hyödyntää täysimääräisesti. sektori Intiassa.

Joshi johti puolipäiväistä työpajaa lainvalvontavirastojen (LEA) sekä start-up- ja Fintech-ekosysteemikumppaneiden kanssa, johon osallistui noin 60 Fintech-yrityksen, neljän Fintech-yhdistyksen, 23 valtion poliisiosaston, CBI:n, ED:n, FIU-Indin ja Keskushallinnon ministeriöt/osastot, sääntelyviranomaiset ja muut asianomaiset virastot.

Työpaja toteutettiin jatkona valtiovarainministeri Nirmala Sitharamanin viimeiselle vuorovaikutukselle Start-up- ja Fintech-yritysten kanssa 26.2.2024.

Joshi korosti, että fintechit ovat enemmän teknologia- ja innovaatiokeskeisiä, ja he ottavat vetoa sääntelijöistä ja LEA:sta, kun he kasvattavat liiketoimintaansa tietyn ajan kuluessa.

Fintech-yhdistykset esittelivät Fintech-yritysten toimintatapoja ja keskeisiä haasteita, kun taas valtioiden LEA:t jakoivat parhaita käytäntöjään kyberrikollisuuden ja talouspetosten hillitsemiseksi.

Samankaltaiset artikkelit