Axis Bank avaa Yhdysvaltain dollarin kiinteän talletuksen digitaalisen avaamisen NRI-asiakkaille GIFT Cityssä – Banking & Finance News

Axis bank

Axis Bank ilmoitti tiistaina digitaalisen Yhdysvaltain dollarin kiinteän talletuksen (FD) käyttöönotosta NRI-asiakkaille IFSC Banking Unitissa (IBU) GIFT Cityssä, Gujaratissa. Tämän esittelyn myötä Axis Bankista tulee ensimmäinen pankki, joka tarjoaa digitaalisen matkan GIFT City -talletuksille, pankki sanoi lausunnossaan.

Pankin NRI-asiakkaat voivat nyt avata Yhdysvaltain dollarin kiinteitä talletuksia GIFT Cityssä ”Open by Axis Bankin” kautta; lainanantajan mobiilipankkisovellus, se sanoi.

Tämä tarjonta yksinkertaistaa Yhdysvaltain dollarin kiinteän talletuksen varausprosessia NRI-asiakkaille tarjoamalla heille kattavan digitaalisen paperittoman ratkaisun ja eliminoi fyysisen dokumentaation tarpeen, se sanoi.

Sen lisäksi, että asiakkaat voivat avata FD-tilin saumattomasti milloin tahansa mistä tahansa, asiakkaat voivat myös seurata ja hallita FD-tiliään digitaalisesti. Houkuttelevilla koroilla Axis Bank tarjoaa NRI:lle yhden parhaista sijoitusmahdollisuuksista, se sanoi. Yhdysvaltain dollarin kiinteä talletus tarjoaa myös laajan valikoiman sijoitusaikaa seitsemästä päivästä kymmeneen vuoteen, se sanoi, ja asiakkaat voivat myös pyytää FD:n osittaista tai täydellistä ennenaikaista sulkemista Axis Bank -mobiilisovelluksesta.

Samankaltaiset artikkelit