SP Group neuvottelee 20 000 miljoonan ruplan keräämisestä

SP group, Shapoorji Pallonji Group, Davidson Kempner Capital Management, Cerberus Capital Management, investment

Shapoorji Pallonji Group (SP Group) neuvottelee useiden yritysten, mukaan lukien Power Finance Corporationin, kanssa noin 20 000 rupian uudelleenrahoituksesta tai keräämisestä.

Neuvotteluja käydään myös maailmanlaajuisten vaihtoehtoisten sijoituspalveluyritysten Davidson Kempner Capital Managementin ja Cerberus Capital Managementin kanssa, kehitystä lähellä olevat lähteet sanoivat. Ryhmä käynnistää varainkeruualoitteen virallisesti 7-10 päivän kuluessa, kun velkojen lyhennykset erääntyvät toukokuussa.

SP Group oli ottanut velan vuonna 2021 panttamalla osuutensa Tata Groupin sijoitusholdingyhtiöstä Tata Sonsista. Sterling Investment Corporation (SICPL), SP Groupin sijoitusväline, omistaa 9,1 % Tata Sonsista.

Joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskulla nostetun velan takaisinmaksuaika oli hieman yli kolme vuotta. Varat kerättiin pääasiassa yhdysvaltalaisilta hedge-rahastoilta Farallon Capitalilta ja Aresilta.

Viime vuoden kesäkuussa Goswami Infratech, SP Groupin promoottoriyksikkö, vakuutti 14 300 miljoonaa rupiaa ei-vaihtovelkakirjalainoilla maailmanlaajuisille sijoittajille, mukaan lukien Varde Partners, Canyon Capital ja Ares SSG.

S&W harkitsee osuuden myyntiä

Erikseen Sterling ja Wilson (S&W), SP Groupin suunnittelu-, hankinta- ja rakennusyhtiö, neuvottelee myös ryhmän strategisten sijoittajien kanssa kerätäkseen 700 miljoonaa rupiaa myymällä osuuden datakeskusliiketoiminnastaan. Se suunnittelee palvelinkeskusliiketoiminnan jakamista uudeksi kokonaisuudeksi. Viimeisten kahdeksan vuoden aikana S&W on rakentanut maailmanlaajuisesti 24 datakeskusta, joiden kapasiteetti on yhteensä 63 MW.

Se tuottaa 5 MW Saudi-Arabiassa, 10 MW hyperscaler Hyderabadissa ja 3 MW asiakkaalle Afrikan tasavallassa Kongossa ja Angolassa. S&W odottaa lisää projekteja Intiassa, Egyptissä, Arabiemiirikunnissa, KSA:ssa, Keniassa, Tansaniassa ja Nigeriassa.

Samankaltaiset artikkelit