Markkinoiden elpyminen kohtaa lomaesteitä: Alhaiset volyymit ja ristiriitaiset signaalit viittaavat varovaisuuteen – CaFE Invest News

Key levels to watch markets this week

Lomaviikko on toipumisyritysten tiellä sen partaalta, jolla vielä näyttää olevan kohtuullinen mahdollisuus kehittyä huomattavaksi pudotukseksi. Vaikka maaliskuun johdannaiset vanhenevat, sekä Fedin puheet tarjoavat ihanteellisen kalvon tällaiselle tulokselle.

On huomioitava, että viime viikon kaikkina päivinä volyymit olivat merkittävästi alle kuukauden keskiarvon. Suosittu näkemys odottaa tämän vaimean volyymin trendin jatkuvan, ellei vaihteluvälin 22 500-21 700 ylittyminen avaudu.

Olemme kuitenkin juuri nähneet muutaman päivän sulkeutumisen 50 d SMA:n yläpuolella sekä pomppivan vuoden 68 %:n fibo-arvosta alas, mikä osoittaa, että ostokiinnostus kuplii ja odottaa lisävinkkejä kiihtyvän.

Emme kuitenkaan halua jahtaa hintoja korkeammalle, koska suuntaliikkeiden ei odoteta kehittyvän vähemmän, ja tätä kohti lähdemme viikkoon rajoitetulla nousutavoitteella 22400-500. Huonon puolen merkkejä voidaan sijoittaa 21920:n lähelle, kunnes sen yläpuolelle voidaan ottaa osto-dip-lähestymistapa viikon alussa, kun taas suora pudotus 21810-alueen alapuolelle saattaa pakottaa meidät harkitsemaan uudelleen 21400-20900 alaspäin tavoitteina.

Sillä välin Small cap index' MACD on ylittämässä signaalilinjan alapuolelta, mikä osoittaa, että poistuminen pienemmistä capista saattaa olla ohi. Seuraamme tämän indikaattorin kehitystä tarkoituksella ja toivomme sen kypsymisestä. Tätä varten pienet caps voisivat johtaa laajennukseen palautusyrityksissä ja voivat toimia paremmin kuin suuret caps.

Kun Bank Nifty, viime viikon 45900:n alaspäintavoitteemme saavutettiin täysin, ja sitä seurasi kaksi päivää lähikuvaa, emme halua sitoutua suuntaamiseen. 20d SMA:ssa pysähtyneenä, sivusuuntainen liike on todennäköistä tulevalla viikolla, ja miinusmerkki on 46400-45900 läheisyydessä, kun taas nousut eivät näytä venyvän paljon 48000:n yli.

Samankaltaiset artikkelit