Web3.0-teollisuuden odotetaan kasvavan vuoteen 2030 mennessä: CoinDCX – Blockchain News

CoinDCX is a VDA exchange

Virallisen tiedotteen mukaan CoinDCX, VDA-pörssi, ilmoitti lippulaivatapahtumansa UNFOLD 2023, Web3.0-tapahtuman, alkamisesta. Vuosittaisen tapahtuman odotetaan tukevan Web3.0-aloitusyritysten henkeä, ja se pidettiin Intian Piilaakso, Bengaluru. Tapahtuma on täydellinen alusta pyrkiville Web3.0-perustajille, jotka voivat olla yhteydessä mahdollisiin sijoittajiin, kumppaneihin ja asiakkaisiin ja viedä heidän yrittäjyysmatkansa uusiin korkeuksiin.

”Web3.0:n nousevassa maailmassa hallitusmme on sitoutunut paitsi tarkkailemaan ja ottamaan vastaan ​​myös kehittymään tämän digitaalisen rajan mukana. Odotamme innokkaasti sääntelyn hiekkalaatikon perustamista. Odotamme, että kukoistava startup-ekosysteemi, erityisesti häiritsevien teknologioiden, kuten blockchainin ja Web3.0:n, luo lukuisia työmahdollisuuksia. Sillä Karnatakan etenemisessä on koko kansakuntamme edistys, IT/BTKarnataka-ministeri Shri Priyank Mallikarjun Kharge selitti.

Uskotaan, että yksi tapahtuman tärkeimmistä kohokohdista oli Bharat Web3 Associationin julkaisema raportti nimeltä ”The Web3.0 Landscape in India: Unlocking its Potential and Prowess”.

”Tämä tilanne tarjoaa Intialle mahdollisuuden siirtyä osaavien ammattilaisten tarjoajasta innovaatiokeskukseksi. Hyödyntääkseen tätä potentiaalia täysimääräisesti Intian on painotettava voimakkaasti koulutusta, innovaatioita ja tasapainoista sääntelykehystä”, CoinDCX:n perustaja Sumit Gupta totesi.

Samankaltaiset artikkelit