Blockstream kerää 50 miljoonaa dollaria kryptolouhintaan

Blockstream is a blockchain technology firm

Blockstream, lohkoketjuteknologiayritys, odottaa nostavansa noin 50 miljoonan dollarin tavoitteen. On odotettavissa, että tämä summa käytetään kaivoslaitteiden hankintaan ja varastointiin, joiden se arvioi olevan aliarvostettu jälkimarkkinoilla, Cointelegraph totesi.

Lähteet paljastivat, että James Macedonio, Blockstreamin kaivosmyynnin johtaja, hylkäsi yhtiön suunnitelmat hyödyntää Bitcoinin (BTC 29 174 dollaria) ja ASIC-kaivoslaitteiden arvon ”valtavaa eroa”, Cointelegraph lisäsi.

Blockstreamin odotetaan tekevän yhteistyötä Luxemburgissa toimivan digitaalisen arvopaperimarkkinapaikan STOKR:n kanssa Blockstream ASIC (BASIC) Note -julkaisun käynnistämiseksi. On odotettavissa, että Macedonio mainitsi, että blockstream voisi saada 5 miljoonaa dollaria Series 1 BASIC Notes -muistiinpanoilleen. Oletettavasti jokaisen setelin arvo on 115 000 dollaria, jotta ASIC-kortteja voidaan ostaa mittakaavassa, varastoida ja sitten myydä takaisin markkinoille, Cointelegraph korosti.

”Jos Bitcoinin arvo nousee 70 000 dollariin tai enemmän, ihmiset yrittävät saada käsiinsä kaikki mahdolliset ASIC-laitteet aloittaakseen kaivostoiminnan, koska niiden kannattavuus olisi niin suuri”, Macedonio päätti.

Samankaltaiset artikkelit