Liminal ilmoittaa brändinmuutosohjelmansa hyödyttävän digitaalisen omaisuuden säilytyspalveluja – Digital Transformation News

Reportedly, the company will launch regulated custody operations in four regions in the next quarter

Liminal Custody Solutions (Liminal), digitaalisen omaisuuden säilytys- ja lompakkoinfrastruktuurin tarjoaja, on ilmoittanut uudelleenbrändäysaloitteesta.

Virallisen tiedotteen mukaan brändäys merkitsee Liminalin laajentumista lompakkoinfrastruktuurin ulkopuolelle. Osana tätä aloitetta Liminal on ilmeisesti julkistanut uuden väripaletin. Lisäksi sen uskotaan olevan värillinen logo, joka on yhdistetty parannetulla typografialla, jonka odotetaan parantavan brändin näkyvyyttä ja muistamista. Ymmärrettynä tämä pyrkimys ulottuu koko brändiin, joka kattaa verkkosivuston, tuotteen käyttöliittymän ja käyttökokemuksen, markkinointimateriaalin ja kaiken brändiin liittyvän materiaalin.

Vaikka nimi ”Liminal” pysyy ennallaan, uudelleenbrändin katsotaan tuoneen tuoreita design-elementtejä ja tunnelmaa. Lähteet viittaavat siihen, että uudistettu verkkosivusto omaksuu tuotekeskeisen lähestymistavan, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden päästä käsiksi tietoihin samalla, kun he noudattavat Web3.0-suunnittelustandardeja, joiden tavoitteena on tarjota B2B/SaaS-kokemus.

”Odotamme Web3.0-ekosysteemiä APAC- ja MENA-alueilla, mikä houkuttelee instituutioita rakentamaan Web3.0:aa. Uskon, että tämä tuotemerkki on linjassa pitkän aikavälin visiomme kanssa säilytysratkaisujen tarjoamisesta. Kaikki etenemissuunnitelmamme osat pyrkivät vahvistamaan tätä sitoumusta. Näyttää siltä, ​​että meillä on paremmat mahdollisuudet palvella tätä tehtävää tarjoamalla parempia palveluita ja osoittamalla omistautumisemme yhteensopivalle, turvalliselle ja innovatiiviselle Web3.0-ekosysteemille”, Liminalin perustaja Mahin Gupta sanoi.

Samankaltaiset artikkelit