Mehta Equitiesin viikon osakesuositus – CaFE Invest News

Top stocks to watch for the week.

Kirjailija: Riyank Arora

Tiistaina vertailuindeksi nousi 21 400:n resistanssitason yläpuolelle. Nifty päätyi 92 pistettä korkeammalle, kun taas Sensex nousi 230 pistettä. Sektoreista Nifty Oil & Gas johti rallia terveydenhuollon ja lääketeollisuuden indeksillä suhteellisen hyvin ja mediasektorilla jonkin verran voittoa. Teknisesti markkinat ovat pitäneet selvästi 21 300:n yläpuolella. Välitön tuki Niftylle on 21 300:ssa. Kaiken kaikkiaan markkinat pysyvät edelleen buy on dips -tilassa ja nousevat 21 600:aan ja sen yli.

Varastosuositukset:

VPRPL (Vishnu Prakash R Punglia Ltd)

Osake on koskettanut ratkaisevaa trendilinjan tukea 205 tämän päivän istunnossa. Se käy kauppaa yli kaikkien tärkeiden liukuvien keskiarvojensa. Osakkeen noustessa jatkuvasti korkeampiin ja matalampiin, yleinen vauhti näyttää vahvalta mahdollisissa 275:n ja sitä suuremmissa kohteissa, ja stop loss on hieman alle 195:n.

India Pesticides Ltd

Osake on kokenut vahvan IPO Day High Breakoutin tämän päivän istunnossa. Osakkeen saavuttaessa vakaan sulkemisen saman yläpuolella, yleinen vauhti näyttää erittäin vahvalta, ja potentiaalinen 10 %:n nousu nykyisestä tasosta, turvallisen stop lossin ollessa juuri 355:n alapuolella. Lisäksi osakkeen kauppa käy selvästi yli 5 EMA:n ja 9 EMA:n, mikä osoittaa erittäin vahvaa yleistä vauhtia.

Osake oli liikkunut kapealla vaihteluvälillä viimeisen kuukauden ja antoi merkittävän läpimurron yli viimeaikaisen heilahdusvastuksensa 341 tiistain istunnossa. Kun volyymi on noussut jyrkästi ja osakekauppa ylittää sen tärkeät liukuvat keskiarvot, näyttää siltä, ​​että osakkeen pitäisi nousta 375:een ja sen yläpuolelle vauhdissa.

(Riyank Arora, tekninen analyytikko, Mehta Equities. Esitetyt näkemykset ovat kirjoittajan omia. Ota yhteyttä rahoitusneuvojaan ennen sijoittamista.)

Samankaltaiset artikkelit