Uniswap Foundation pyrkii keräämään ylimääräisiä 62 miljoonan dollarin varoja

It’s believed that the Uniswap Foundation group decided to distribute the funding round into two halves

Uniswap, hajautettu pörssi (DEX), aikoo saada ketjun äänestyksen 74 miljoonan dollarin rahoituksen toisen osan hyväksymisestä, joka on tarkoitettu sen kehittäjälle, Uniswap Foundationille, kuten Cointelegraph ilmoitti.

Cointelegraphin mukaan rahoituksen toinen osa on noin 62 miljoonaa dollaria, ja se sisältää 10 prosentin puskurin hintavaihteluille. Ymmärtämyksen mukaan ketjuäänestyksen hyväksyntä johtaa siihen, että varat ohjataan toimintaan ja tutkimusapurahoihin. Tietojen mukaan Uniswap Foundation on vastuussa protokollan ydinparametrien kehittämisestä.

Cointelegraphin tietojen perusteella kehittäjät pyrkivät luomaan Uniswap v4 -pohjaisen ohjelmistokehityspaketin ja tukemaan sen siirtymistä, sillä he ovat jo varmistaneet 17,3 miljoonan dollarin ensimmäisellä rahoituskierroksella. Uskotaan, että Uniswap Foundation -ryhmä päätti jakaa rahoituskierroksen kahteen osaan saadakseen aikaa rekisteröidä oikeudellinen yksikkönsä ja saada voittoa tavoittelematon 501(c)4-status Internal Revenue Service -palvelulta.

Lisäksi Cointelegraph totesi Uniswap-säätiön paljastuneen, että viimeisen vuoden aikana tutkimusapurahoihin käytettiin 4,8 miljoonan dollarin arvosta, operaatioihin 3,15 miljoonan dollarin arvosta ja 1,29 miljoonan dollarin pääomatappiosta, joka johtui UNI-rahakkeiden markkina-arvon alenemisesta alkuperäisten vuosien välillä. hallintoehdotus ja varojen vastaanottaminen. ”UF:llä on 53,2 miljoonan dollarin avustuspääomaa maksamatta. Suunnittelemme maksavamme 10–15 miljoonaa dollaria vuodessa, ja vuosittain maksettava määrä kasvaa ajan myötä”, kehittäjät mainitsevat.

Samankaltaiset artikkelit