Salauslainanantaja Celsius Network on selvinnyt konkurssista – Digital Transformation News

Reportedly, Celsius filed for Chapter 11 protection in July, 2022

Kryptolainanantaja Celsius Network sai Yhdysvaltain konkurssituomioistuimen hyväksynnän saneeraussuunnitelmalle, jolla palautetaan kryptovaluutta asiakkaille ja luodaan uusi Celsius-velkojien omistama yritys. Yhdysvaltain konkurssituomari Martin Glenn Manhattanilla hyväksyi saneerauspäätöksen torstaina julkaistulla määräyksellä. Uudelleenorganisoitua liiketoimintaa johtaa Fahrenheit LLC, konsortio, johon kuuluu hedge-rahasto Arrington Capital, ja se keskittyy uuden bitcoinin louhintaan ja panospalkkioiden ansaitsemiseen validoimalla blockchain-tapahtumia.

New Jerseyssä toimiva Celsius haki luvun 11 suojaa heinäkuussa 2022, kuukausi sen jälkeen, kun asiakastilit jäädytettiin nostojen estämiseksi. Celsius, jonka arvoksi arvioitiin aikoinaan 3 miljardia dollaria, oli yksi suurimmista krypto-romauksista viime vuonna. Kryptolainanantaja työskentelee suunnitelman toteuttamiseksi, ja sen odotetaan nousevan luvusta 11 alkuvuodesta 2024 X:ssä, joka tunnettiin aiemmin nimellä Twitter, julkaisun mukaan. Arrington Capitalin perustaja Michael Arrington sanoi torstaina, että Celsiuksen elpyminen erottuu muista kryptoyhtiöistä, jotka romahtivat vuonna 2022 eivätkä pystyneet järjestäytymään uudelleen.

Kryptolainanantajat BlockFi ja Voyager Digital pyyhittiin konkurssiin, ja kryptovaluuttapörssi FTX on edelleen jumissa luvun 11 menettelyissä. ”Tänään huipentuu matka, joka on ollut aivan liian pitkä ja aivan liian kallis Celsius-velkojille”, Arrington sanoi sähköpostissa. ”Olemme innokkaita perehtymään tulevaan suunnitelmaamme tehdäksemme asiat kokonaisiksi velkojillemme.” Fahrenheit ostaa vähemmistöosuuden uudelleen organisoidusta Celsiuksesta 50 miljoonalla dollarilla ja listaa uuden yhtiön osakkeet julkisesti Nasdaqissa, jolloin Celsius-asiakkaat voivat myydä osakkeita, jotka he saavat osana konkurssin toipumista, oikeuden asiakirjojen mukaan.

Uudessa yhtiössä olevan osuutensa lisäksi Celsiuksen asiakkaat saavat osittaisen takaisinmaksun alustalle tallettamastaan ​​kryptovaluuttavaroista. Celsius sanoi torstaina palauttavansa noin 2 miljardia dollaria kryptovaluuttoja tilinhaltijoille. Oikeusasiakirjojen mukaan Celsiuksella oli 600 000 asiakasta, joilla oli noin 4,4 miljardia dollaria korollisia Celsius-tilejä, kun se haki konkurssiin.

Uudelleenjärjestelysuunnitelma sisältää ratkaisun, jossa Celsiuksen salaustokenin, CEL:n, arvo on 25 senttiä. Tuomioistuimen määräämä tutkija raportoi tammikuussa, että Celsius paisui oman tunnuksensa arvoa hyödyttääkseen yrityksen sisäpiiriläisiä käyttämällä menetelmiä, joita Celsiuksen henkilökunta kuvaili ”erittäin Ponzi-kaltaisiksi”. Uudelleenorganisoitu yritys jatkaa oikeudenkäyntiä Celsiuksen perustajaa Alex Mashinskya vastaan, jota vastaan ​​on jo nostettu Yhdysvaltain rikossyytteet ja New Yorkin siviilioikeudellinen kanne väitetystä asiakkaiden harhaanjohtamisesta ja CEL:n arvon keinotekoisesta nostamisesta. Mashinsky on kiistänyt syyllisyytensä.

Samankaltaiset artikkelit