Coatue vähentää osuutta OpenSeassa 90 %: Raportti – Digital Transformation News

It’s believed that this development around Coatue has happened over a fall in NFT trading amounts

Coatue Management, teknologiasijoitusyhtiö, on alentanut osuuden arvoaan OpenSeassa, ei-fungible token (NFT) -alustassa, 90 prosenttia Cointelegraphin mukaan.

Cointelegraphin mukaan 7. marraskuuta 2023 The Informationin tutkimassa asiakirjassa todettiin, että Coatue pudotti sijoituksensa 13 miljoonaan dollariin 120 miljoonasta dollarista. Ymmärrettyjen tietojen mukaan tämä kehitys on nostanut OpenSean paperin arvon 1,4 miljardiin dollariin. Uskotaan, että Coatue on myös devalvoinut 90 prosentilla sijoituksensa MoonPayhin, Web3.0-maksupalveluntarjoajaan.

Cointelegraphin tietojen perusteella OpenSea paljasti vähentävänsä työntekijöitään 50 %:lla, koska se lanseerasi uudelleen OpenSea 2.0:na. OpenSean toimitusjohtaja Devin Fizner mainitsi, että uusi OpenSea-malli painottaa teknologisia päivityksiä nopeuden ja laadun parantamisen lisäksi. Fiznerille pienempi tiimi mahdollistaa alustan pysymisen ”ketteränä ja tarkkaavaisena”.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että tämä Coatuen kehitys on tapahtunut NFT-kaupankäyntimäärien laskun vuoksi. Raporttien mukaan vuonna 2021 alan kasvu saavutettiin nopeimmin, kun sen liikevaihto oli 14 miljardia dollaria vuoden aikana. Tämän päivityksen jälkeen NFT:n suosio on laskenut, ja kokonaiskauppavolyymit ovat laskeneet 80 % maaliskuusta 2022 lähtien.

Samankaltaiset artikkelit